| کد خبر ۳۰۵۳۴۹
کپی شد

ذاکری: حل مشکلات مرزی، شرط اصلی راه‌ اندازی قطار ایران–افغانستان

مدیرعامل راه آهن اعلام کرد: راه اندازی قطار مسافری ایران–افغانستان منوط به رفع موانع مرزی است.

ذاکری: حل مشکلات مرزی، شرط اصلی راه‌ اندازی قطار ایران–افغانستان
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت راه آهن با اشاره به آمادگی ایران برای راه اندازی قطار مسافری به افغانستان، تأکید کرد: اجرای این طرح منوط به رفع موانع مرزی از جمله مسائل گمرکی و گذرنامه ای در طرف مقابل است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، جبارعلی ذاکری، مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران درباره آخرین تصمیمات  راه اندازی قطار مسافری بین ایران و افغانستان با توجه به اینکه گفته می شود این مسیر ریلی در بخش مسافری تقاضای بالایی ندارد، اظهار داشت: دولت افغانستان کماکان علاقه مند به راه اندازی قطار مسافری بین دو کشور است اما برای راه اندازی این خط مسافری منتظر هستیم مشکلات مرزی از جمله گمرک و گذرنامه حل شود. 

وی همچنین مصرف اختصاص مبالغ تهاتر نفتی با استجازه رهبری به راه آهن گفت: این اقدام در حال انجام شود و تا کنون مصرفی از این مبالغ در راه آهن انجام نشده است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایلنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.