بازدید سایت : ۵۳۴۵۲
| کد خبر ۲۹۸۹۱۶
کپی شد

راه‌ اندازی قطارهای کامل با جدیت پیگیری‌ می‌شود

مدیرعامل راه آهن در نشست صمیمانه با دبیر و اعضای انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی و صنایع وابسته، از رویکرد مثبت راه آهن برای افزایش تعامل با بخش خصوصی فعال در این صنعت به عنوان شرکای تجاری خبر داد.

راه‌ اندازی قطارهای کامل با جدیت پیگیری‌ می‌شود
تین نیوز |

مدیرعامل راه آهن در نشست صمیمانه با دبیر و اعضای انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی و صنایع وابسته، از رویکرد مثبت راه آهن برای افزایش تعامل با بخش خصوصی فعال در این صنعت به عنوان شرکای تجاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، نشست صمیمانه دبیر و اعضای انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی و صنایع وابسته با دکتر جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن، شنبه ۱۷ خردادماه در ساختمان شهدای راه آهن برگزار شد. دکتر ذاکری در این نشست، با اشاره به رویکرد راه آهن در بهبود وضعیت صنعت حمل و نقل ریلی کشور، از راه اندازی قطارهای کامل در آینده نزدیک خبر داد.

وی با اشاره به ضرورت واگذاری امور نظارت واگن ها به شرکت های بازرسی بخش خصوصی، تاکید کرد: باید این شرکت ها مسئولیت بازرسی را به عهده بگیرند و تمامی ذی نفعان صنعت ریلی نیز مسئولیت فعالیت های خودشان را عهده دار باشند. دکتر ذاکری، همچنین بر لزوم ارتقای کیفیت تعمیرات و افزایش بهره وری ناوگان ریلی تاکید کرد.

محمد هادی ضیایی مهر، معاون ناوگان راه آهن نیز در ابتدای این نشست، با اشاره به تعاملات خوب ایجاد شده بین راه آهن و شرکت های حمل و نقل بخش خصوصی از ابتدای شروع به کار دولت چهاردهم، تاکید کرد: هدف از این تعاملات، هم افزایی بیشتر به منظور افزایش بهره وری در تمامی شاخص های صنعت ریلی است. گفتنی است؛ در این نشست، مدیران شرکت های حمل و نقل بخش خصوصی حاضر در جلسه، به هم اندیشی و بیان نقطه نظرات خود در جهت بهبودبخشی در صنعت حمل و نقل ریلی و افزایش تعاملات با راه آهن پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.