◄ راه آهن ضایعات فلزی خود را در بورس کالا به حراج می گذارد
شرکت راه آهن ایران قصد دارد با عرضه ۶۵ تن ضایعات فلزی، شفافیت و بهره وری منابع خود را افزایش دهد. ثبت نام و مشاهده اطلاعیه عرضه تا ۵ شهریور ۱۴۰۴ امکان پذیر است.

شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد ۶۵ تن ضایعات فلزی را از طریق عرضه در بورس کالا به فروش برساند.
به گزارش تین نیوز، بر اساس اطلاعیه ای که از سوی شرکت راه آهن منتشر شده است، این ضایعات شامل انواع فلزات غیرآهنی و آهنی از جمله کابل های مسی، کراس آرم و قطعات الکتروموتور است. این اقدام در راستای سیاست های شفاف سازی مالی و بهره برداری بهینه از منابع صورت می گیرد.
صاحب خبر نوشت: علاقه مندان به شرکت در این عرضه می توانند حداکثر تا تاریخ ۵ شهریور ۱۴۰۴ (مطابق با ۲۷ اوت ۲۰۲۵) به وب سایت بورس کالای ایران به نشانی https://www.ime.co.ir/Information_supplied.html?f=1 مراجعه کرده و نسبت به دریافت اطلاعیه عرضه و اطلاعات تکمیلی اقدام نمایند.
این عرضه در ادامه روند عرضه ضایعات فلزی توسط نهادهای دولتی در بورس کالا صورت می گیرد. پیش تر، شهرداری تهران نیز اقدام به فروش ضایعات آهنی خود از طریق بورس کالا کرده بود که با استقبال فعالان صنعت بازیافت و فولاد کشور مواجه شد. این روند به شفافیت بازار، کشف قیمت های واقعی و کاهش هزینه های حمل ونقل و نگهداری ضایعات کمک می کند.
شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۲۷ تن ضایعات فلزی را در تالار فرعی بورس کالا عرضه کرده بود. این اقدام نشان دهنده رویکرد مستمر این شرکت در بهره برداری بهینه از منابع و مشارکت در بازارهای شفاف است.
فعالان صنعت بازیافت، تولیدکنندگان فولاد و سایر علاقه مندان می توانند با مراجعه به وب سایت بورس کالا، نسبت به شرکت در این عرضه و کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.