◄ خدمات 24 ساعته راهآهن و رجا به زوار کربلا
با حضور ۲۴ ساعته مسئولان راه آهن، شرکت رجا، نیروهای انتظامی و سپاه استان کرمانشاه، زائران کربلا در آرامش کامل با قطار از این ایستگاه به سمت تهران و مشهد عزیمت کردند و مشکل خاصی برای مسافران راهآهن ایجاد نشد.

مدیرکل راه آهن اراک در بازدید از مرزهای منتهی به کربلای معلی، به همراه سرپرست راه آهن کرمانشاه و رییس کل بازرسی و تعزیرات حکومتی کل کشور (محمد خوش قدم) از ایستگاه راه آهن کرمانشاه بازدید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی راه آهن اراک، مدیرکل راه آهن اراک در این دیدار گفت: مراسم اربعین امسال با شکوه تر از همیشه برگزار شد.
جلال الدین کوکنار ادامه داد: با حضور ۲۴ ساعته مسئولان راه آهن و شرکت رجا و نیروهای انتظامی و سپاه استان کرمانشاه، زائران کربلا در آرامش کامل با قطار از این ایستگاه به سمت تهران و مشهد عزیمت کردند و بحمد ا... هیچ مشکل خاصی برای مسافران راه آهن ایجاد نشد.
کوکنار افزود: شرکت رجا با استفاده از حمل ونقل ترکیبی-از ایستگاه راه آهن تهران تا کرمانشاه با قطار و از کرمانشاه تا مهران به وسیله اتوبوس-توانسته است به زوار خدمت رسانی خوبی کند.
هم چنین رییس کل سازمان بازرسی کل کشور در این دیدار از خدمات راه آهن و حضور مسئولان راه آهن اراک و شرکت رجا تشکر و قدردانی کرد.