| کد خبر: 253337 |

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری:

توان متخصصان هوانوردی، دشمنان را مایوس کرد

معاون وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تحریم، چالش های بسیاری را برای صنعت هوانوردی به وجود آورد.

تین نیوز

معاون وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه تحریم، چالش های بسیاری را برای صنعت هوانوردی به وجود آورد، گفت: با تکیه بر توان مهندسان ایرانی و با وجود تمام محدودیت های ساختاری و اعتباری از این بحران سربلند بیرون آمدیم و توان متخصصان هوانوردی، دشمنان را مأیوس کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، محمد محمدی بخش معاون وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان این که تحریم، چالش های بسیاری را برای صنعت هوانوردی به وجود آورد، گفت: با تکیه بر توان مهندسان ایرانی، و با وجود تمام محدودیت های ساختاری و اعتباری از این بحران سربلند بیرون آمدیم.

محمدی بخش در همایش مدیران ستادی و فرودگاهی شرکت فرودگاه ها اظهار کرد: فعالیت فرودگاه ها جدا از سازمان هواپیمایی نیست و تصمیمات مشترکی در این دو حوزه اتخاذ می شود.

تربیت نیروی متخصص برای آینده صنعت هوانوردی

وی درخصوص لزوم تربیت نیروی متخصص برای آینده صنعت هوانوردی گفت: با تقویت دانشکده هواپیمایی می توان نیروی انسانی کارآمد برای این صنعت پرورش داد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه صنعت هوانوردی بدون مردم هیچ معنا و مفهومی ندارد گفت: تمام فعالیت های این حوزه باید با هدف جلب رضایت مردم باشد.

محمدی بخش ضمن تاکید بر موضوع تهیه گواهینامه فرودگاهی گفت: گواهینامه فرودگاهی دغدغه مشترک سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاه ها است که در سال آینده پیگیری و انجام خواهد شد.

تکیه بر توان مهندسان ایرانی

وی با بیان اینکه تحریم، چالش های بسیاری را برای صنعت هوانوردی بوجود آورد اما دشمن به اهداف شوم خود در این زمینه نرسید، گفت: با تکیه بر توان مهندسان ایرانی، علیرغم تمام محدودیت های ساختاری و اعتباری از این بحران سربلند بیرون آمدیم.

محمدی بخش گفت: علاوه بر تحریم های دشمن، بیماری منحوس کرونا نیز آسیب شدید به صنعت هوانوردی وارد کرد اما با پایان این بیماری و استقبال بیش از دو میلیون مسافر در کمتر ۲۰ روز، یک رکورد را در اعزام و پذیرش افراد شاهد بودیم.

استفاده از آموزش های بین المللی

به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ معاون وزیر ضمن اشاره به برنامه های سال آینده گفت: باید از آموزش های بین المللی استفاده کنیم و ضمن استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، در مسیر توسعه قرار بگیریم.

وی با بیان اینکه همزمان با اغتشاشات اخیر، صنعت هوانوردی با تهدیدات بسیاری مواجه شد، گفت: نیروهای متخصص و متعهد این صنعت حسرت تهدیدات امنیتی را به دل دشمن گذاشتند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • علی 0 0

    البته هیچ کشوری با هیچ کشوری دوستی ندارد،تنها منافع اقتصادی و سیاسی مشترک هست برای نزدیک بودن کشورها به همدیگر، و رسیدن به هدف تنها و تنها در تعامل با دیگر کشورهایی است که برخوردار تکنولوژی هستند، میسر میشود.انسان هرچقدر که بتواند خود را فریب دهد ولی قاضی وجودت رو به (هیچ عنوان)نمیتونی فریب بدهی.مولانا هم میگه: من کسی را در ناکسی دریافتم/کسی را در ناکسی در باختم. برای اینکه کسی بشیم احساس کسی بودن و غرور کاذب رو باید بندازیم دور تا به جایی برسیم.البته مقصودم درس اخلاقی بود برای خودم.امیدوارم منظورم رسانده باشم. با تشکر از شبکه تین نیوز