بازدید سایت : ۲۴۱۹۲
| کد خبر ۲۹۷۰۵۵
کپی شد

حمل ۱۴۱ هزار تن کالای اساسی با ناوگان باری بوشهر

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر از فعال بودن ناوگان استان برای جابه جایی محموله برنج وارداتی خبر داد.

حمل ۱۴۱ هزار تن کالای اساسی با ناوگان باری بوشهر
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر از فعال بودن ناوگان استان برای جابه جایی محموله برنج وارداتی خبر داد.

به گزارش  تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزاد رستمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر از فعال بودن ناوگان استان برای جابجایی محموله برنج وارداتی خبر داد.

وی با اشاره به پهلوگیری کشتی برنج در بندر بوشهر طی هفته گذشته، گفت: این محموله با تناژ ۲۲ هزار تن برنج وارداتی پهلو گرفته که بارگیری و جابجایی آن با هزار و ۱۰۰ دستگاه کامیون به مقصد انبارهای استان و سطح کشور انجام شد.

رستمی افزود: با توجه به اهمیت تسریع در حمل مایحتاج عمومی و تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز هموطنان، ناوگان حمل و نقل باری استان در سریع ترین زمان ممکن به بارگیری و تخلیه محموله کالاهای اساسی به سمت بازار یا انبارهای ذخیره اقدام می کند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای بوشهر خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۴۱ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری استان جابجا شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.