بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۱۶۹۰۴۵
کپی شد

◄ راهکار تعدیل مشکلات کشتیرانی از نگاه یک نماینده مجلس

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس راهکار تعدیل مشکلات کشتیرانی جمهوری اسلامی را تعامل با کشورهای دوست اعلام کرد.

راهکار تعدیل مشکلات کشتیرانی از نگاه یک نماینده مجلس
تین نیوز |

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس راهکار تعدیل مشکلات کشتیرانی جمهوری اسلامی را تعامل با کشورهای دوست اعلام کرد.

 به گزارش تین‌نیوز به نقل از مانا، سید کاظم دلخوش اباتری گفت: جایگاه کشتیرانی جمهوری اسلامی در منطقه و دنیا  مطلوب است  اما در شرایط فعلی باید بسیار هوشمندانه عمل کند.

او در ادامه گفت:  کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران باید همکاری و تعامل‌های خود با کشورهای دوست را جدی‌تر دنبال کند و با توجه به جایگاه خوبی که این شرکت در دنیا دارد، قطعا می‌تواند به‌خوبی از عهده مشکلات برآید.

او تاکید کرد: تعامل سه بخش فضا، دریا و زمین در زمینه حمل بار، مسافر در داخل و خارج از کشور بسیار اثرگذار بوده و می‌توانند بالاترین منبع درآمدی هر کشوری باشند.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس گفت: حمل بار و مسافر علاوه بر انتقال فرهنگ، ارتباط  خوبی با سایر کشورهای دنیا برقرار می‌کند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.