بازدید سایت : ۷۲۲۷۵

بزرگترین شرکت‌ های اینترنتی جهان کدامند؟

شرکت های اینترنتی از طریق فروش آنلاین، کارمزد تراکنش های مالی، تبلیغات پولی، خدمات ابری و مجموعه ای از لاین های تجاری دیگر، درآمد کسب می کنند.

تین نیوز |

شرکت های اینترنتی از طریق فروش آنلاین، کارمزد تراکنش های مالی، تبلیغات پولی، خدمات ابری و مجموعه ای از لاین های تجاری دیگر، درآمد کسب می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، این شرکت ها در سال ۲۰۲۱ رشد خیره کننده ای داشتند. وب سایت اینوستوپدیا، فهرستی از ۱۰ شرکت سهامی عام اینترنتی تهیه کرده است که در صدر فهرست شرکت های اینترنتی قرار دارند.

آلفابت

این غول جستجوی اینترنتی، پیشروی جهانی در جستجو، تبلیغات متنی و خدمات آنلاین دیگر است. ارزش بازار گوگل که سهامش در نزدک معامله می شود، در ۱۵ اوت سال ۲۰۲۲، به ۱.۵۹ تریلیون دلار رسید. کل درآمد این شرکت در سال ۲۰۲۱، به ۲۵۷.۶۴ میلیارد دلار رسید.

آمازون

آمازون که در نزدک معامله می شود، در سال ۱۹۹۵ به عنوان یک کتابفروش آنلاین راه اندازی شد و از آن زمان، به بزرگترین خرده فروش اینترنتی که طیف گسترده ای از محصولات را عرضه می کند، تبدیل شده است. این شرکت درآمدش در سال ۲۰۲۱ را ۴۶۹.۸۲ میلیارد دلار گزارش کرد و در ۱۵ اوت سال ۲۰۲۲، ارزش بازارش ۱.۴۶ تریلیون دلار بود.

متا

شرکت متا (فیس بوک سابق) که در فهرست نزدک قرار دارد، محبوب ترین سایت شبکه اجتماعی جهان است. این شرکت در اکتبر سال ۲۰۱۴، واتس اپ را به مبلغ ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد و همچنین خریدهای کوچک تر دیگری انجام داد. متا درآمد کل ۱۱۷.۹۳ میلیارد دلار را برای سال ۲۰۲۱ گزارش کرد. ارزش بازار این شرکت در ۱۵ اوت سال ۲۰۲۲، حدود ۴۷۹.۳۰ میلیارد دلار بود.

تنسنت هولدینگز

شرکت تنسنت هولدینگز در چین مستقر بوده و سهامش در بورس هنگ کنگ عرضه می شود و برای اپلیکیشن ها، بازی های آنلاین، تبلیغات و خدمات پیام رسانی مانند وی چت در آسیا محبوب است، اما خارج از این منطقه چندان شناخته شده نیست. در سال ۲۰۲۱، درآمد این شرکت تقریبا ۸۲.۵۷ میلیارد دلار بود و ارزش بازار آن در ۱۵ اوت سال ۲۰۲۲، به ۳۷۲.۱۲ میلیارد دلار رسید.

علی بابا

گروه علی بابا در سال ۲۰۱۴ در بورس نیویورک عرضه شد و پس از این که عرضه اولیه عمومی سهام این شرکت، به بزرگترین عرضه اولیه عمومی جهان تبدیل شد، در صدر اخبار قرار گرفت. ارزش بازار این غول تجارت الکترونیک چینی در ۱۵ اوت سال ۲۰۲۲، به ۲۵۰.۸۷ میلیارد دلار بالغ شد و در سال مالی ۲۰۲۲، درآمدش ۱۳۴.۵۷ میلیارد دلار بود.

نتفلیکس

نتفلیکس، یک شرکت سرگرمی است که خدمات پخش ویدئو را عرضه می کند. این شبکه دارای بیش از ۲۲۲ میلیون عضو در بیش از ۱۹۰ کشور است. ارزش بازار نتفلیکس تا ۱۵ اوت سال ۲۰۲۲، حدود ۱۱۰.۸۷ میلیارد دلار بود. کل درآمد این شرکت در سال ۲۰۲۱، به ۲۹.۷۰ میلیارد دلار بالغ شد.

جی دی دات کام

جی دی دات کام (JD.com) که در نزدک عرضه شده، یک شرکت تجارت الکترونیک چینی است که مقرش در پکن است. این وب سایت، یکی از بزرگترین پلتفرم های آنلاین مدل بیزنس به مصرف کننده در چین است و یکی از اعضای فورچون گلوبال ۵۰۰ است. ارزش بازار این شرکت در ۱۵ اوت سال ۲۰۲۲، به ۸۶.۹۰ میلیارد دلار رسید و در سال ۲۰۲۱، کل درآمدش، ۱۴۹.۳۳ میلیارد دلار بود.

 بوکینگ دات کام

بوکینگ دات کام (Booking.com) یک شرکت مسافرتی آنلاین است که به کاربران، امکان رزرو رستوران ها، هتل ها، اتومبیل های اجاره ای، بلیط هواپیما، سافاری، کشتی های دریایی و سایر خدمات مسافرتی را از طریق وب سایت های خود فراهم می دهد.  ارزش بازار این شرکت در ۳۰ ژوئن سال ۲۰۲۰، به ۶۵.۲۰ میلیارد دلار رسید. در سال ۲۰۱۹، کل درآمد بوکینگ دات کام، ۱۵.۰۷ میلیارد دلار بود.

بایدو

 گوگل بزرگترین موتور جستجوی اینترنتی جهان است اما در چین که گوگل به دلیل محدودیت در فراهم کردن خدماتش، حضور کوچکتری دارد، این بایدو است که با عرضه خدمات نقشه، اخبار، ویدئو، نرم افزارهای ضد ویروس و تلویزیون اینترنتی، نفوذ دارد. مقر مرکزی بایدو در چین است و نتایج جستجو را در راستای عمل به قوانین و دستورالعمل های سیاسی چین، محدود می کند. ارزش بازار بایدو در ۳۰ ژوئن سال ۲۰۲۰، به ۴۱.۳۲ میلیارد دلار رسید و در سال ۲۰۱۹، درآمدی معادل ۱۵.۴۳ میلیارد دلار داشت.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.