بازدید سایت : ۱۱۳۳۹
| کد خبر ۳۰۳۱۵۶
کپی شد

◄ کاهش حدود ۱۰۰ هزار نفری ثبت نام کنندگان ایران خودرو

ثبت نام کنندگان هفتمین دوره خرید محصولات ایران خودرو در مقایسه با دوره قبل از آن کاهش حدود ۱۰۰ هزار نفری داشته است.

کاهش حدود ۱۰۰ هزار نفری ثبت نام کنندگان ایران خودرو
تین نیوز |

در هفتمین دوره ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) محصولات ایران خودرو در مجموع ۴۱۴ هزار و ۷۹۳ نفر ثبت نام کردند این در حالی است که در دوره قبل از آن بیش از ۵۲۰ هزار نفر ثبت نام کرده بودند که کاهش حدود ۱۰۶ هزار نفری را نشان می دهد.  

به گزارش  تین نیوز به نقل از صدا وسیما، در این دوره؛ ۱۳۷ هزار و ۲۳۹ نفر در طرح عادی، ۲۲۵ هزار و ۹۷۶ نفر در طرح جوانی جمعیت و ۵۱ هزار ۵۷۸ نفر در طرح جایگزینی خودرو های فرسوده ثبت نام کردند.

براساس این گزارش؛ فرایند ثبت نام در هفتمین دوره ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) محصولات ایران خودرو برای متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و متقاضیان طرح جایگزینی خودرو های فرسوده از ۴ مرداد آغاز شد و مراسم قرعه کشی با حضور نمایندگان نهاد های نظارتی امروز برگزار شد.

در این دوره، ۱۴ محصول متنوع از خانواده پژو، دنا، سورن، تارا، رانا و هایما در قالب طرح های فروش فوری، فوق العاده و پیش فروش به متقاضیان عرضه شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.