گامی نو در مسیر رونق اقتصادی شرق کشور
مدیر فرودگاه بجنورد، با تأکید بر اهمیت بهره گیری از ظرفیت های بومی در صنعت هوایی کشور، از ضرورت توسعه هوانوردی عمومی (General Aviation) به عنوان یکی از مسیرهای نوین رشد اقتصادی و گردشگری در استان های شرقی خبر داد.
مدیر فرودگاه بجنورد، با تأکید بر اهمیت بهره گیری از ظرفیت های بومی در صنعت هوایی کشور، از ضرورت توسعه هوانوردی عمومی (General Aviation) به عنوان یکی از مسیرهای نوین رشد اقتصادی و گردشگری در استان های شرقی خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی فرودگاه بجنورد؛ علی کاملی در نشست سیاست همسایگی، توسعه زیرساخت های حمل ونقل، ترانزیت، گمرک و انرژی با اشاره به گستردگی جغرافیایی و پراکندگی شهرها در شرق کشور اظهار کرد: برای رونق گردشگری، توریسم سلامت و جابه جایی مسافران خارجی میان شهرهای ایران، لازم است از ناوگان هوایی متناسب با ظرفیت هر منطقه استفاده شود. این موضوع نه تنها برای شهرهای کوچک، بلکه برای فرودگاه های بزرگ کشور از جمله فرودگاه بین المللی مشهد نیز صادق است.
وی افزود: هوانوردی عمومی در جهان حدود ۹۰ درصد صنعت هوایی را شامل می شود، اما در ایران هنوز به صورت جدی مورد توجه قرار نگرفته است. این بخش می تواند با استفاده از هواپیماهای سبک زیر ۱۹ صندلی یا با وزن کمتر از ۹ تن، نقش مؤثری در حمل بارهای با ارزش بالا یا فسادپذیر و همچنین جابه جایی مسافران ایفا کند.
مدیر فرودگاه بجنورد همچنین تأکید کرد؛ ورود بخش خصوصی به این حوزه نیازمند حمایت و تسهیل قوانین از سوی دولت است و گفت: رفع بروکراسی های سنگین، ایجاد ساز وکارهای امن برای پروازهای کوچک و ارائه تسهیلات تشویقی به سرمایه گذاران، از الزامات توسعه این بخش است.
وی نتیجه این اقدام را افزایش اتصال هوایی بین شهرها و کشورهای همسایه، رونق اقتصادی فرودگاه های کوچک، افزایش سهم حمل ونقل هوایی در تولید ناخالص ملی و تسهیل در ارائه خدمات پزشکی، دانشگاهی و تجاری دانست.
کاملی در پایان خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در حوزه هوانوردی عمومی، نه تنها به توسعه زیرساخت های حمل ونقل هوایی کشور کمک می کند، بلکه زمینه ساز رشد اقتصادی پایدار و افزایش بهره وری در مناطق کمتر برخوردار خواهد بود.