واکنش ها به احترام نگذاشتن نماینده طالبان به سرود ملی ایران
خدمتی که دولت چهاردهم می تواند به ملت ایران بکند اینست که امتیازات داده شده به طالبان ازجمله سفارت و کنسولگری را پس بگیرد، اتباع غیرمجاز را به سرعت اخراج کند.
بی احترامی نماینده اعزامی طالبان به کشورمان در کنفرانس وحدت اسلامی که با برنخاستن به هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در جلسه افتتاحیه این کنفرانس در روز پنجشنبه 29 شهریور در تهران صورت گرفت، کاملاً منطبق با ماهیت این گروه بوده و نباید باعث تعجب شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود نوشت: این نماینده طالبان، صداقت نشان داده و با بی اعتنائی به سرود جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد واقعی خود را در برابر دوربین ها به همه فهماند و بر این واقعیت تأکید کرد که این گروه نه وحدت امت اسلامی را قبول دارد، نه برای نظام جمهوری اسلامی ارزشی قائل است و نه ذره ای از مطالبات انحصارطلبانه خود که براساس آن درصدد گسترش خلافت مورد نظر خود به تمام کشورهای اسلامی و سپس به هر نقطه دیگر جهان است، کوتاه نخواهد آمد. این بی احترامی، ناشی از اعتقادات مذهبی طالبان است.
تذکر وزارت خارجه ایران به سرپرست سفارت افغانستان در تهران و ایستادن نمایشی نماینده طالبان در جلسه برج میلاد نیز چیزی بیش از دست و پا زدن های بیهوده برای سرپوش گذاشتن بر خطای بزرگ تطهیر طالبان توسط مسئولین کشورمان نیست.
این ادعا که نماینده طالبان به دلیل اعتقاد به حرمت موسیقی حاضر نشد هنگام پخش سرود جمهوری اسلامی بایستد نیز توجیه غیرموجهی است که حتی مادران تازه فرزند مرده را نیز به خنده وامی دارد. نماینده طالبان این اندازه درک و شعور دارد که بفهمد حرمت موسیقی (البته اگر سرود رسمی جمهوری اسلامی ایران موسیقی حرام باشد) با نشستن منتفی نمی شود بخصوص که این آقای طالب به هنگام پخش سرود، گوش خود را نگرفته بود!
این واقعه برای این اتفاق افتاد که مسئولین دولت جدید متوجه شوند در زمینه افغانستان با چه تهدید بزرگی مواجهند و دست اندرکاران امور افغانستان در کشور اعم از وزارت امور خارجه، وزارت کشور و سایر دستگاه های تصمیم ساز و تصمیم گیر چه بلای بزرگی بر سر کشورمان آورده اند.
حضور رئیس جمهور پزشکیان در مراسم افتتاحیه کنفرانس وحدت اسلامی که نماینده طالبان این اهانت را به جمهوری اسلامی ایران و به وحدت امت اسلامی کرد، باید به ایشان و دولت چهاردهم بفهماند که درنگ جایز نیست و هرچه زودتر باید تصمیمی عملی و قاطعانه درباره تعیین تکلیف روابط با حکومت خودخوانده طالبان در افغانستان بگیرند.
یکی از خطاهای بزرگ دولت سیزدهم اینست که با اینکه نظام جمهوری اسلامی حکومت کودتائی، غیرقانونی و خودخوانده طالبان را به رسمیت نمی شناسد، تقریباً تمام امتیازات مترتب بر به رسمیت شناختن را به این حکومت نامشروع داده است. سفارت افغانستان در تهران و کنسولگری مشهد را به طالبان تحویل داده، از طالبان مستشار نظامی پذیرفته، با این گروه قراردادهای تجاری امضا کرده، هیأت های سیاسی و فرهنگی و بازرگانی مبادله می کند، نماینده طالبان را به مراسم رسمی دعوت می کند و حالا این گروه ضدوحدت را به کنفرانس «وحدت» اسلامی دعوت کرده است!
دست اندرکاران کنفرانس وحدت اسلامی اگر ذره ای شناخت نسبت به گروه تکفیری تروریستی طالبان داشتند به خود اجازه نمی دادند این گروه را به کنفرانس وحدت دعوت کنند.
عجیب تر اینکه بعد از اهانت آشکار نماینده طالبان به نظام جمهوری اسلامی با بی احترامی به سرود رسمی نظام، اقدام به اخراج او از جلسه نکردند و برای سرپوش گذاشتن بر این رسوائی ناشی از خطای بزرگ خود به توجیهات غیرموجه متوسل شدند.
به دولت چهاردهم توصیه برخورد دیپلماتیک با طالبان می کنیم. طالبان یک گروه تکفیری با عقاید کاملاً انحرافی و بیگانه از اسلام است که هدف نهائی خود برای گسترش قلمرو خلافت مورد نظرش به تمام کشورهای اسلامی را از زبان عناصر فرهنگی و دینی خود به گوش همگان می رساند و رسانه های این گروه نیز آن را ترویج می کنند. این گروه به آراء مردم اعتنا نمی کند و قرار نیست از حاکمیت انحصاری خود دست بردارد.
برخلاف ادعاهای تطهیرکنندگان طالبان، این گروه کاملاً با آمریکا هماهنگ است و طبق گزارش های رسمی سازمان ملل، افغانستان را به کانون گروه های تروریستی تبدیل کرده است. خدمتی که دولت چهاردهم می تواند به ملت ایران بکند اینست که امتیازات داده شده به طالبان ازجمله سفارت و کنسولگری را پس بگیرد، اتباع غیرمجاز را به سرعت اخراج کند، اتباع مجاز را ضابطه مند نماید، امور افغانستان در وزارت امور خارجه را به افراد مستقل و دارای درک صحیح از مسائل بسپرد و با افراد خاطی که بانی مشکلات کنونی شده اند نیز برخورد قانونی کند. ضمناً دعوت کنندگان طالبان به کنفرانس وحدت اسلامی نیز باید توبیخ شوند.
بندازین بیرون اینا رو