بهره برداری از زیرگذر میدان سپاه تا پایان بهمن
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: فاز نخست پروژه ستاری-فهمیده دهه فجر به بهره برداری می رسد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: فاز نخست پروژه ستاری-فهمیده دهه فجر به بهره برداری می رسد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، عباس شعبانی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره پروژه هایی که تا پایان سال جاری افتتاح می شوند، اظهار کرد: در ابتدای سال جاری به مردم قول دادیم که تا پایان امسال ۴۰ پروژه را افتتاح کنیم. تا امروز در مجموع ۲۷ پروژه افتتاح شده و ۱۳ پروژه باقی مانده است که تا پایان سال مابقی پروژه ها را به بهره برداری می رسانیم.
وی ادامه داد: در سازمان های مهندسی و عمرانی مناطق نیز فرایند به همین صورت است و مقاوم سازی پل ها و یا سوله های بحران در دست اقدام است. در شرکت خاکریز آب تعمیر و توسعه کانال های آب های سطحی همچنان ادامه دارد.
شعبانی با اشاره به پروژه های در دست احداث تا پایان سال جاری خاطرنشان کرد: تا چند وقت آینده پروژه شهید بابایی و باقری را افتتاح خواهیم. همچنین فاز سوم میدان سبلان بزودی تکمیل می شود و تا آخر بهمن ماه زیرگذر میدان سپاه را افتتاح خواهیم کرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: همچنین در منطقه یک بلوار ارتش پل B۱۰ بزودی آماده بهره برداری است.
وی درباره آخرین وضعیت تقاطع ستاری-فهمیده هم اظهار کرد: پروژه ستاری را به دلیل بار ترافیکی این نقطه باید در ۴ مرحله افتتاح کنیم. فاز اول این پروژه که مربوط به یکی از پل های شمالی-جنوبی این تقاطع است و از زیر آن اتوبان کرج رد می شود، دهه فجر به بهره برداری می رسد.
شعبانی در پایان تاکید کرد: این پروژه ۴ مرحله افتتاح دارد چراکه مسیر ترافیک آن تحت هیچ عنوان نباید بسته بشود. فکر می کنم در مجموع پروژه ستاری-فهمیده ۴۰ درصد پیشرفت دارد و کل پروژه تا پایان این دوره از مدیریت شهری افتتاح خواهد شد.