علت افزایش تصادفات در بزرگراه ها چیست؟
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از جایگزینی نیوجرسی ها به جای گاردریل در بزرگراه ها خبر داد و گفت: با این وجود آنچه باید مورد توجه قرار بگیرد، برخورد پلیس با رانندگان پرخطر به ویژه در ساعات شب است.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از جایگزینی نیوجرسی ها به جای گاردریل در بزرگراه ها خبر داد و گفت: با این وجود آنچه باید مورد توجه قرار بگیرد، برخورد پلیس با رانندگان پرخطر به ویژه در ساعات شب است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی بابایی با اشاره به ایمن سازی بزرگراه های پایتخت در دوره ششم مدیریت شهری، اظهار کرد: ایمنی در این حوزه از لحاظ زیرساختی پیشرفت جدی داشته و نمونه مشهود آن برای شهروندان، جایگزینی نیوجرسی به جای گاردیل هاست.
وی با بیان اینکه گاردریل ها غالباً ایمنی لازم را نداشتند، یادآور شد: بعضاً شاهد این بودیم که گاردریل به جای کمک به حفظ جان شهروندان، حادثه ساز می شدند و با جدا شدن از سطح زمین وارد خودرو می شدند و به دنبال آن تصادفات مرگباری در بزرگراه ها رقم می خورد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: نیوجرسی هایی که در بزرگراه ها نصب شده، از آخرین استاندارد روز دنیا برخوردارند که این اقدام یکی از نمادهای بارز ایمن سازی معابر به شمار می رود.
وی با تأکید بر اینکه نکته قابل تأملی که باید مورد توجه قرار بگیرد، رفتارهای پرخطر برخی رانندگان است، خاطرنشان کرد: در یک یا دو سال اخیر این رفتارها به ویژه در ساعات شب افزایش یافته و رانندگان با شرایط غیرمتعارف و خارج از حالت عادی، با رانندگی پرخطر خود باعث حادثه می شوند.
براساس گزارش سایت شهر، بابایی با بیان اینکه پلیس باید برخورد جدی تری با این رانندگان داشته باشد، گفت: آمار غیررسمی نشان می دهد که به دلیل همین رانندگی های پرخطر در ساعات شب، تصادفات در بزرگراه ها افزایش یافته است.