وزارت صمت به دنبال تمدید بسته حمایت از تولید
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به زمان کوتاه اجرای بسته حمایت از تولید از ۱۵ تیرماه تاکنون، از برنامه این وزارتخانه برای درخواست تمدید این بسته و امیدواری برای موافقت هیئت دولت خبر داد.

وزیر صمت گفت: بسته حمایت از تولید از روز ۱۵ تیرماه اعلام شده و طبیعتا کسی نمی توانست در این فاصله کاری را انجام بدهد. بنابراین حتما ما برای این بسته درخواست تمدید خواهیم کرد. انشالله هیات دولت نیز با تمدید آن موافقت می کند.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز دوشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ در حاشیه نشست با اعضای اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم با بسته جدیدی که دولت داده است بتوانیم برخی از مشکلاتی که ناشی از چند روز جنگ تحمیلی بوده را مرتفع کنیم، گفت: این موضوعات بخشی به ترخیص های سریعی برمی گردد که باید از گمرک انجام بدهیم. همچنین، بخشی به تخصیص ارز برای واردات برمی گردد و شرایطی که بتوانند زودتر مواد اولیه کارخانه جات را وارد کنند.
درخواست تمدید بسته حمایت از تولید را داریم
وی در مورد تمدید بسته حمایت از تولید، گفت: این بسته از روز ۱۵ تیرماه اعلام شده و طبیعتا کسی نمی توانست در این فاصله کاری را انجام بدهد. بنابراین حتما ما برای بسته، درخواست تمدید خواهیم کرد. انشالله هیات دولت موافقت می کنند که این بسته تمدید شود تا کسانی که نیاز دارند از این بسته در جاهای مختلف استفاده کنند، بتوانند در دوره ای که عملا برای مجموعه هایشان قابل انجام باشد از آن استفاده کنند.
تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مواد معدنی نباید در بورس دچار توقف شوند
وزیر صمت با اشاره به نحوه تعیین قیمت پایه محصولات معدنی در بورس کالا اظهار داشت: صف عرضه در یک دوره هایی که تقاضا زیاد است، تشکیل می شود و در دوره هایی نیز تقاضا کم است، وزارتخانه صمت با بورس کالا مسائل را مطرح کرده تا تولیدکنندگان و عرضه کنندگان در بورس کالا دچار توقف نشوند.
اتابک با بیان اینکه اکنون در دوره ای قرار داریم که تقاضا برای محصولات معدنی کم شده است، افزود: این امر موقت است و مرتفع می شود و به شرایط عادی باز می گردد.
عمده نظارت بر قیمت کالاهای اساسی توسط اصناف انجام می شود
وزیر صمت با بیان اینکه امروز بیشترین مسائل فعالان اقتصادی در حوزه تجارت بود ابراز امیدواری کرد: در بسته حمایتی دولت، بعضی از مشکلات را که ناشی از جنگ تحمیلی است را مرتفع کند.
وی افزود: بخشی از مشکلات در حوزه تجارت به ترخیص کالاها از کمرگ و تخصیص ارز برای واردات باز می گردد تا مواد اولیه کارخانه ها را تامین کنند.
اتابک در خصوص نظارت بر کالاهای اساسی گفت: ستاد تنظیم بازار ستادی است که در رابطه با کالاهای اساسی تصمیم گیری می کند. بخشی از نظارت ها بر قیمت توسط وزارت جهاد کشاورزی و عمده کنترل ها توسط اصناف انجام می شود.
وی بیان کرد: آن چیزی که کنترل و نظارت بر بازار کالاها می شود از سه مبنای مجزاست و گزارش ها در ستاد تنظیم بازار به شخص معاون اول رئیس جمهور ارائه می شود.