◄ درخواست انجمن صنفی ریلی برای تعویق اجرای دستورالعمل بازرسی واگن ها
انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی و خدمات وابسته با ارسال نامه ای رسمی به مدیرکل واگن های شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، خواستار تعویق اجرای دستورالعمل مربوط به بازرسی واگن ها شد.
انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی و خدمات وابسته با ارسال نامه ای رسمی به مدیرکل واگن های شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، خواستار تعویق اجرای دستورالعمل مربوط به بازرسی واگن ها شد.
به گزارش تین نیوز، در این نامه که به امضای سید علیرضا سیدوکیلی، دبیر انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی رسیده است، با اشاره به نامه پیشین و همچنین جلسه برگزارشده در تاریخ ۲۹ آذر ۱۴۰۴ با حضور مدیرعامل شرکت راه آهن، عنوان شده است که ایجاد رویه بازرسی واگن ها از سوی افراد حقیقی مورد تأیید انجمن در تعمیرات اساسی واگن های باری و تعمیرات سالیانه و اورهال واگن های مسافری، به تأیید مدیرعامل راه آهن رسیده است.
بر همین اساس، انجمن ضمن معرفی مهندس سالاری، رئیس کارگروه فنی و تعمیرات انجمن، درخواست کرده است تاریخ اجرای این دستورالعمل به مدت یک ماه و تا اول بهمن ماه ۱۴۰۴ به تعویق بیفتد.

هم اکنون مسافرت با راه آهن بسیار ایمن تر از جاده است اما بدلیل قانون گذاری دستوری در قیمت بلیط ها مزیت رقابتی در سرمایه گذاری چه برای افزایش کیفیت خدمات و چه برای افزایش کمیت از بین رفته است
بیشتر مسیرهای طولانی در کشور در حد بالای ۵۰۰ کیلومتر قطار اولین گزینه سفر است اما بلیط ب اندازه کافی یافت نمیشود چون تعداد رام قطارها و واگن ها برای این خطوط بسیار کم است
برای حل این موضوع دولت باید قیمتگذاری دستوری در بلیط ها را حذف و برای افزایش سرمایه گذاری شرکتهای خصوصی گامهای موثری بردارد