◄ مدیریت زندگی در شرایط بحران با اصل روانشناسی 90/10
خباثت رژیم صهیونیستی، باوجود آثار زیانبار معنوی و مادی، سبب انسجام و وحدت بیشتر مردم شده و جامعه جهانی را نسبت به ذات پلید صهیونیست ها آگاه تر نموده است.

عباس قربانعلی بیک: در قاره افریقا اسب هایی وحشی وجود دارند که در هنگام هجوم خفاش ها دچار اضطراب و وحشت می شوند و برای فرار از تکرار این نیش ها بی وقفه می دوند تا جایی که از شدت خستگی از پا در می آیند در حالی که مقدار خونی که خفاش ها می خورند بسیار کم و غیرکشنده است و در حقیقت چیزی که باعث مرگ این اسب ها می شود واکنش غیر معمول و افراطی آنها به خطر و زخم های جزئی است، توجه داشته باشید کشتی ها به دلیل آبی که در اطرافشان وجود دارد غرق نمی شوند و تمام آب های اقیانوس هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند مگر اینکه آب به داخل آن نفوذ کند کشتی ها زمانی غرق می شوند که آب وارد آنها شود.
احساس ما نسبت به زندگی ۱۰ درصد تابع چیزی است که برای ما اتفاق می افتد و ۹۰ درصد وابسته به نحوه واکنش ما به آن است و علت اصلی بحران اغلب از دست دادن کنترل بر احساساتمان است اجازه ندهید آنچه در اطرافتان اتفاق می افتد وارد درون ما شود و ما را پایین بکشد. اگر در چرخه ای از افکار منفی و غیرضروری گیر افتاده ایم فقط خودمان می توانیم به خودمان کمک کنیم.
اصل ۹۰/۱۰ بیان می کند که تنها 10 درصد از زندگی شامل رویدادهای خارج از کنترل ماست، اما 90 درصد بقیه به نحوه واکنش ما به این رویدادها بستگی دارد. این اصل نشان می دهد که با کنترل واکنش های خود می توانیم از استرس های غیر ضروری جلوگیری کرده و زندگی بهتری داشته باشیم. تصور کنید صبحانه می خورید و فرزندتان فنجان قهوه را روی لباس شما می ریزد.
واکنش شما تعیین کننده ادامه روز است: واکنش منفی: سرزنش فرزند، جر و بحث با همسر، دیررسیدن به محل کار و جریمه رانندگی. نتیجه: روزی پر از استرس و تنش در روابط.
واکنش مثبت: آرامش خود را حفظ کنید، با مهربانی به فرزندتان تذکر دهید و روز را با انرژی مثبت ادامه دهید.
نتیجه: روزی بدون تنش و روابط خانوادگی محکم.
کاربرد اصل ۹۰/۱۰ در زندگی:
1) انتقادها: اگر کسی از شما انتقاد کرد، اجازه ندهید افکار منفی بر شما تأثیر بگذارد. با بی اعتنایی مثبت، از خراب شدن روزتان جلوگیری کنید.
2) رانندگی: اگر کسی در ترافیک راه شما را بست، با خونسردی برخورد کنید. عصبانیت فقط سلامت شما را به خطر می اندازد.
3) شغل: اگر شغل خود را از دست دادید، به جای نگرانی، انرژی خود را صرف یافتن فرصت های جدید کنید.
4) تأخیر پرواز: به جای عصبانیت از خدمه پرواز، از زمان خود برای مطالعه یا گفتگو با دیگران استفاده کنید. پیام نهایی: همه ما قدرت انتخاب داریم: اجازه دهیم رویدادهای کوچک روزمان را خراب کنند یا با واکنش درست، زندگی بهتری بسازیم.
نتیجه گیری: با تمرین اصل ۹۰/۱۰، می توانید از استرس های بی مورد دوری کنید و زندگی شادتر و آرامتری داشته باشید. کلید این اصل در کنترل واکنش های ماست، نه کنترل رویدادهای خارجی. با تغییر نگرش، می توانیم نتایج بهتری در زندگی شخصی و حرفه ای خود ایجاد کنیم.
آقای دکتر لشکر بلوکی پس از حمله جنایتکاران صهیونیست مطلبی منتشر کردند که در بند 6 آن چنین آمده (تین 300392):
تاثیرگذاری از طریق نفر ششم! نظریه ای وجود دارد به نام شش درجه فاصله (که البته ترجمه معنادارتر و غیرلفظی آن می شود شش واسطه) و معتقد است که هر دو انسان روی زمین تنها با شش واسطه (یا کمتر) به هم متصل اند. به عبارت دیگر، شما می توانید از طریق زنجیره ای متشکل از حداکثر شش نفر، با هر فرد دیگری در جهان ارتباط غیرمستقیم برقرار کنید. ... به عنوان مثال، مطالعه ای در مایکروسافت در سال ۲۰۰۸ و مطالعه ای در فیس بوک در سال ۲۰۱۱ نشان داد که میانگین درجه جدایی حتی کمتر از شش درجه است (حدود ۴.۷ یا حتی ۳.۵). این موضوع نشان می دهد که با وجود فناوری، دنیا کوچک تر شده است.
این را گفتم که یادآوری کنم هر کدام از ما باید پیام هایی به جهانیان (نفر اولی که می شناسیم ارسال کنیم) تا برسد به نفر ششم. نفر ششم کیست؟ روسای جمهور جهان، رهبران مذهبی جهان، پاپ اعظم، نمایندگان پارلمان کشورهای اروپایی، احزاب سیاسی با نفوذ در کشورها. آن ها انسانند و تحت تاثیر دوستان، خانواده، افکار عمومی ... هر کدام از ما یک دیپلمات است.
حمله اخیر اسرائیل به ایران و به شهادت رساندن فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته ای و مردم بی دفاع، مانند خونیست که خفاش از بدن اسبی آشامیده و احساس ما نسبت به این پدیده نقش بسیار مهمتری در زندگی دارد. این خباثت باوجود آثار زیانبار معنوی و مادی، سبب انسجام و وحدت بیشتر مردم شده و جامعه جهانی را نسبت به ذات پلید صهیونیست ها آگاه تر نموده است.