تخلیه وبارگیری در بندر شهید باهنر بندرعباس بیوقفه در حال انجام است
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان، گفت: روند تخلیه و بارگیری در بندر شهید باهنر عادی است و همزمان چهار فروند کشتی در این بندر پهلو گرفته اند.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان، گفت: روند تخلیه و بارگیری در بندر شهید باهنر عادی است و همزمان چهار فروند کشتی در این بندر پهلو گرفته اند.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان، حمیدرضا محمدحسینی تختی روز شنبه در تشریح این خبر افزود: فعالیت های بندری و دریایی در این منطقه بدون وقفه و طبق برنامه های از پیش تعیین شده ادامه دارد.
وی بیان کرد: همزمان با آغاز تحرکات اخیر دشمن، کارکنان این بندر، با اجرای دستورالعمل های ویژه، تداوم عملیات بندری و دریایی را تضمین کردند.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان با اشاره به ارائه خدمات مسافری بین المللی، اظهار کرد: با تمهیدات انجام شده، سرویس های مسافری به مقاصد کشورهای امارات متحده عربی و عمان بدون مشکل در حال انجام است تا امنیت روانی و آرامش مسافران تامین شود.
حسینی تختی خاطرنشان کرد: در هفته گذشته، چهار فروند کشتی برای تخلیه کالاهای اساسی و بارگیری محموله های صادراتی در اسکله های بندر شهید باهنر پهلو گرفته اند و تمامی عملیات بارگیری و تخلیه به صورت عادی انجام شده است.
وی تاکید کرد: طبق هماهنگی های لازم، همه فعالیت های بندری در شرق استان هرمزگان با نظارت و دقت بیشتری پیگیری خواهد شد، تا هیچ اختلالی در روند خدمات رسانی ایجاد نشود.