| کد خبر ۳۱۳۲۳۱
کپی شد

معاون استاندار لرستان: کمربندی شرقی خرم آباد تا پایان سال به بهره برداری می رسد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان با اشاره به وضعیت حمل ونقل درون شهری گفت: لرستان در شاخص حمل ونقل درون شهری رتبه سوم کشور را کسب کرده و با تکمیل کمربندی های شرقی و غربی، بخش عمده ای از مشکلات ترافیکی خرم آباد برطرف خواهد شد.

معاون استاندار لرستان: کمربندی شرقی خرم آباد تا پایان سال به بهره برداری می رسد
تین نیوز |

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان با اشاره به وضعیت حمل ونقل درون شهری گفت: لرستان در شاخص حمل ونقل درون شهری رتبه سوم کشور را کسب کرده و با تکمیل کمربندی های شرقی و غربی، بخش عمده ای از مشکلات ترافیکی خرم آباد برطرف خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی مجیدی اظهار کرد: با پیگیری های استاندار لرستان، مشکل تملک بخش پایانی کمربندی شرقی خرم آباد که سال ها باقی مانده بود، با توافق با مالکان و برخی نهادها حل شد. امیدواریم این پروژه تا پایان سال جاری زیر بار ترافیک برود و به بهره برداری برسد.

وی خاطرنشان کرد: کمربندی غربی خرم آباد از پروژه های مهم و مورد تأکید استاندار است. این پروژه به طول حدود ۱۴ کیلومتر و با برآورد اولیه حدود ۶ هزار میلیارد تومان، با ورود شرکت زیرساخت کشور در دستور کار قرار گرفته و اسناد فراخوان مناقصه آن با پیگیری های انجام شده از سوی معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت زیرساخت آماده شده است و به محض انتخاب پیمانکار، عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.

مجیدی تصریح کرد: تکمیل کمربندی های شرقی و غربی نقش مؤثری در روان سازی ترافیک خرم آباد به ویژه در محور میانی و محور ساحلی خواهد داشت که از دغدغه های اصلی شهروندان است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان به وضعیت نهضت ملی مسکن اشاره کرد و افزود: حدود ۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان از سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ آغاز شده که فقط حدود ۵۰ درصد آن ها به تسهیلات بانکی متصل شده اند. واحدهایی که تسهیلات دریافت کرده اند، پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد دارند، اما سایر پروژه ها به دلیل عدم اتصال به تسهیلات، صرفاً با آورده متقاضیان پیش می روند.

وی بیان کرد: طی ماه های اخیر، جلسات هفتگی نهضت ملی مسکن با محوریت اداره کل راه و شهرسازی برگزار شده و بانک ها به صورت موردی پای کار آمده اند. پیش بینی می شود طی روزهای آینده حدود دو هزار واحد دیگر به تسهیلات بانکی متصل شوند که این موضوع شتاب پروژه ها را افزایش خواهد داد.

مجیدی ادامه داد: بخشی از پروژه ها نیز با مشکلاتی نظیر عدم توانایی پیمانکار یا نداشتن شرایط بانکی مواجه هستند که در حال پیگیری است و در مواردی که پیمانکار قادر به ادامه کار نباشد، خلع ید انجام می شود، چراکه مردم نباید متضرر شوند.

معاون استاندار لرستان با اشاره به موضوع تأمین زمین در طرح جوانی جمعیت گفت: به دلیل محدودیت اراضی در مرکز استان، الحاق برخی اراضی خارج از محدوده به محدوده قانونی شهر از طریق کمیسیون ماده ۵ در حال پیگیری است تا امکان استفاده از این اراضی برای طرح های مسکن و جوانی جمعیت فراهم شود.

وی درباره ساختمان جدید استانداری تصریح کرد: این پروژه با پیگیری های مستمر استاندار، اکنون بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تجهیزات تأسیساتی خریداری شده و در حال نصب است. پیش بینی می شود تا یک ماه آینده سیستم گرمایش و تأسیسات به طور کامل راه اندازی شود و امیدواریم تا پایان سال ساختمان استانداری به بهره برداری برسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.