◄ 4 تقلب رایج معاملات کامیون از زبان دختر کامیون فروش
خریداران کامیون سرمایه هنگفت و گاه تمام سرمایه و و پس انداز یک عمر خود را صرف خرید این خودروهای سنگین می کنند. در شرایط اقتصادی کنونی بسیار ناجوانمردانه است که خریداران کامیون در دام افراد شیاد و کلاه بردار بیفتند و سرمایه عمر خود را بر باد رفته ببینند.

خریداران کامیون سرمایه هنگفت و گاه تمام سرمایه و پس انداز یک عمر خود را صرف خرید این خودروهای سنگین می کنند. در شرایط اقتصادی کنونی بسیار ناجوانمردانه است که خریداران کامیون در دام افراد شیاد و کلاه بردار بیفتند و سرمایه عمر خود را بر باد رفته ببینند.
الهام نظری مدیرعامل دیزلیران یکی از حرفه ای ترین افراد در صنف معاملات کامیون و از خوشنام ترین فعالان این بازار است. وی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی اختصاصی این شرکت برخی از راه هایی را که کلاه برداران و متقلبان برای سودجویی های متقلبانه در معاملات بازار کامیون در پیش می گیرند را افشا کرده است. در ادامه روش های کلاه برداری در بازار کامیون را بر اساس پست اینستاگرامی خانم نظری مرور می کنیم.
1. کلاه برداران خود را نماینده رسمی معرفی می کنند
وقتی قصد خرید کامیون دارید از طریق ثبت نام و خرید از نمایندگی را دارید باید مطمئن شوید که از نماینده رسمی کارخانه ، خودروی مورد نظرتان را خریداری می کنید. این که برخی کلاه برداران در سایت خود، یا هر بستر و کانالی که تحت کنترل آنها قرار دارد خود را نماینده رسمی کامیون سازان معرفی کنند، معنی و ارزش خاصی ندارد. خریداران باید در سایت کارخانه مادر اسم و آدرس نمایندگی موردنظر را ببینند و کد نمایندگی آنها را نیز در سایت شرکت مادر شناسایی کنند. ضمنا در صورت لزوم با کارخانه مادر تماس حاصل کرده و از نماینده رسمی بودن فرد یا شرکت مدعی، اطمینان حاصل کنند.
2. فروش کامیون رنگ شده و معیوب به جای خودروی صفر و بی نقص
ممکن است افراد حقه باز و کلاهبردار در هنگام بازدید شما از کامیون، یک خودرو صفر کیلومتر بی رنگ و سالم را به نمایش بگذارند اما موقع سند زدن یک خودرو معیوب و رنگ شده را به نام شما سند بزنند. برای جلوگیری از این مشکل، حتما در روز بازدید از ماشین شمار شاسی و سایر اطلاعات کامیون را ثبت کنید و در هنگام انتقال و امضای اسناد مالکیت و به اصطلاح موقع سند زدن شماره شاسی و اطلاعات دیگر سند را با آنچه هنگام بازدید ثبت کرده اید، تطبیق دهید.
گزارش پربازدید امروز را بخوانید:
◄ خرید کامیون چینی و پلاک کردن آن در ایران چقدر آب می خورد؟
3. کلاه برداری با استفاده از باگ قانونی در چک
یکی دیگر از روش های کلاهبرداری در معاملات کامیون این است که فرد کلاهبردار عمده قیمت خودرویی را که از شما خریداری کرده می پردازد و بخش کمتری از آن را به صورت چک مدت دار به شما می پردازند.(درواقع وعده پرداخت می دهد). شما هم با توجه به این که بیشتر قیمت کامیون را دریافت کرده اید و معامله را مناسب و پرسود می بینید چک این فرد را قبول می کنید. ماجرا از آنجا دچار مشکل می شود که فرد کلاهبردار تاریخ چک را به تاریخ یک روز تعطیل رسمی می نویسد و اینجا یک باگ قانونی وجود دارد که شما نمی توانید روز بعد از تعطیل رسمی چک برگشتی این فرد اقدام کیفری انجام دهید. نهایتا شما دچار یک پروسه حقوقی طولانی می شوید که در بسیاری از موارد دنبال کردن و پیگیری آن ارزش خاصی برایتان به دنبال نخواهد داشت.
4. کلاهبرداری به روش چکش زنی
در این روش شما با اطمینان از بی عیب و نقص بودن و بی رنگ بودن کامیون خود، قصد فروش می کنید. مشتری نیز که این بار کلاهبردار از آب درآمده کامیون را با شما قولنامه می کند و بی رنگ و بی نقص بودن خودرو را در قولنامه درج می کنید. ضمنا ضرر و زیان سنگینی نیز برای فسخ قولنامه در صورت اثبات بی رنگ نبودن یا معیوب بودن کامیون در نظر می گیرید. در حینی که شما درگیر مراحل فروش هستید یک نفر از طرف خریدار سراغ کامیون شما می رود و یک خسارت شدید به کامیون می زند. طبعا چون قولنامه امضا شده شما محکوم به پرداخت ضرر و زیان به خریدار می شوید. برای جلوگیری از این نوع کلاهبرداری باید محیط پارکینگی که برای توقف و پارک کامیون در حین انجام مراحل معامله قبل از تحویل کامیون به خریدار در نظر می گیرید، کاملا امن و مورد اطمینان باشد و از نظر نگهبان و تجهیزات امنیتی و حفاظتی نیز در حد قابل اطمینانی قرار داشته باشد.
انتهای پیام
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.