| کد خبر ۳۱۶۶۵۷
کپی شد

فروش بلیت ۲۰ میلیونی برای پروازی که انجام نمی‌ شود

با وجود ممنوعیت، فروش بلیت پرواز استانبول-تهران هواپیمایی معراج در سایت علی‌بابا برای مردم دردسرساز شده است.

فروش بلیت ۲۰ میلیونی برای پروازی که انجام نمی‌ شود
تین نیوز |

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با اشاره به بازگشایی ۶ فرودگاه کشور و فروش بلیت پرواز‌های داخلی و خارجی گفته بود: تا زمانی که شرکت‌های هواپیمایی از سازمان هواپیمایی کشوری مجوز‌های لازم را دریافت نکنند، فروش بلیت انجام نمی‌شود.

 به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مقصود اسعدی سامانی  با بیان این‌که "فروش بلیت در شرایط کنونی مجاز نیست"، افزود: ایرلاین‌ها باید برای هر پرواز داخلی یا خارجی مجوز دریافت کنند.

اسعدی سامانی ادامه داد: صدور بلیت منوط به اخذ مجوز‌های مربوطه از سازمان هواپیمایی کشوری است.

وی همچنین در خصوص انتشار اخباری درباره فروش بلیت توسط برخی سایت‌ها گفت: این بلیت‌ها قابلیت خرید ندارند و کاربر در نهایت نمی‌تواند آن را خریداری کند.

این در حالی است که برخی شرکت‌های هواپیمایی داخلی از جمله معراج در بستر اپلیکیشن و برخی سایت‌ها اقدام به فروش بلیت پرواز‌های خارجی کرده است. بلیت پرواز استانبول-تهران (فرودگاه جدید به فرودگاه امام (ره)) با قیمت ۲۰ میلیون تومان به مردم فروخته شده، پروازی که قرار نیست انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.