◄ وزیر راه بر تسریع در ساخت و تحویل پروژه های نهضت ملی مسکن تاکید کرد
بررسی وضعیت نشان می دهد که تاکنون مصوبات ۷۳ هزار و ۸۹۱ هکتار اراضی از طریق مراجع ذی صلاح ابلاغ، اعلام و تامین شده است.

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در جریان سفر یک روزه خود به استان گیلان، ضمن بازدید از پروژه های نهضت ملی مسکن، طرح های عمرانی و زیرساختی استان را بررسی کرد و بر تسریع در روند ساخت و تحویل واحدهای مسکونی به متقاضیان تأکید نمود.
به گزارش تین نیوز، وزیر راه روز پنجشنبه سوم مهرماه با حضور در پروژه های در حال ساخت نهضت ملی مسکن در شهر رشت، از جمله پروژه ۲۰۰ واحدی و ۶۲۴ واحدی، روند اجرایی این طرح ها را از نزدیک بررسی کرد. وی همچنین با حضور در مسکن مهر رشت، در جریان آخرین وضعیت تکمیل واحدهای مسکونی این منطقه قرار گرفت و خواستار تسریع در تحویل واحدها به مردم شد.
هادی حق شناس، استاندار گیلان، نیز در این بازدید با تأکید بر اهمیت اجرای به موقع طرح های حوزه مسکن، خواستار همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی برای تأمین نیاز شهروندان و ارتقای کیفیت زندگی شد.
در ادامه این سفر، وزیر راه و شهرسازی کلنگ احداث نخستین مجتمع آموزشی ۱۲ کلاسه با عنوان «مدرسه الگوی صلح» را در استان گیلان بر زمین زد. این مدرسه با زیربنای ۱۲۰۰ متر مربع، قرار است به عنوان نمونه ای از فضاهای تربیتی نوین در استان اجرا شود.
فرزانه صادق همچنین از طرح توسعه فرودگاه سردار جنگل رشت و بیمارستان ۴۲۱ تخت خوابی لاکان بازدید کرد. وی با اشاره به سابقه طولانی پروژه بیمارستان لاکان، اعلام کرد: «تلاش ویژه ای برای بهره برداری این بیمارستان تا پایان سال جاری در دستور کار قرار دارد.»
در پایان سفر، وزیر راه و شهرسازی با حضور در محل کارگاه پروژه راه آهن رشت–آستارا، ضمن بررسی روند پیشرفت این طرح راهبردی، بر اهمیت تکمیل آن به عنوان حلقه اتصال کریدور شمال–جنوب تأکید کرد.
ماکه ندیدیم وعمرمان تمام شد کسی هست یه سرپناه بهم بده به همین ماه رمضان نیاز دارم