| کد خبر: 168943 |

ضرورت تداوم شرایط گفتمان‌سازی در بخش‌های مختلف در سطح کشور

نخستین جلسه شورای راهبردی نهاد گفتمان شهری با حضور معاون معماری و شهرسازی، هوشنگ عشایری معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، منا عرفانیان مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور بانوان، حبیب خراسانی رئیس مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری ایران و سایر اعضای شورا در محل خانه گفتمان شهری (خانه وارطان) برگزار شد.

تین نیوز

نخستین جلسه شورای راهبردی نهاد گفتمان شهری با حضور معاون معماری و شهرسازی، هوشنگ عشایری معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، منا عرفانیان مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور بانوان، حبیب خراسانی رئیس مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری ایران و سایر اعضای شورا در محل خانه گفتمان شهری (خانه وارطان) برگزار شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، ایزدی در این جلسه با تأکید بر اهمیت و ضرورت ایجاد شرایط گفتمان‌سازی بین جامعه حرفه‌ای و تشکل‌های مختلف با دولت بیان کرد: ما در ابتدای امر همواره تلاش داشتیم تا ضمن اعتمادسازی بین دو بخش مذکور شرایط انجام گفتگو و در نتیجه ترویج تجربه‌های خوب را فراهم سازیم.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خوشبختانه تا کنون شاهد تحقق این هدف در شهرهایی چون تهران، تبریز، گرگان، کرمان و ... بوده‌ایم گفت: در ابتدا با توجه به مطالعات و هم‌فکری‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که خانه‌های تاریخی در حال تخریب می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای راه‌اندازی مکانی برای انجام این گفتگوها باشد، لذا در ادامه نیز دیدیم که این تغییر کاربری‌ها بسیار دل‌چسب بوده و به نتیجه دلخواه رسیده است.

او دراین‌باره اضافه کرد: پس از مشخص شدن بعد مکانی این سیاست باید تلاش می‌کردیم تا اهداف و مأموریت‌های خود از راه‌اندازی این اماکن را اطلاع رسانی و بین علاقمندان، اعضای حرفه و تشکل‌ها ترویج دهیم که خوشبختانه تاکنون به نتایج خوبی نیز رسیده‌ایم.

ایزدی با تأکید براینکه چگونگی ماندگاری این مسیر و این رویکرد در سالیان آتی یکی از دغدغه‌های اصلی ما در حال حاضر به شمار می‌رود گفت: امروز می‌بینیم که تمامی خانه‌های گفتمان در ۴ شهر مذکور در یک بعد از عملیات اجرایی موفق بوده‌ و در بعدی دیگر ضعف داشته‌اند، به طور مثال یکی مانند گرگان در نظام مدیریتی موفق ولی نمونه خانه گفتمان در تهران کمی در این مسئله ضعف داشته‌ است، از سویی دیگر بحث جانمایی و مکان لازم برای برگزاری جلسات گردهمایی و گفتگو در تبریز هنوز دچار مشکل است و ....

این مقام مسئول با بیان این نکته که قطعا نباید انتظار داشته باشیم تمامی نهادهای گفتگو در سطح کشور مشابه یکدیگر باشند گفت: این نهادها باید به نحوی شکل بگیرند که همواره مورد مراجعه بوده و دارای برنامه‌های فشرده باشند، ما باید این واقعیت را بپذیریم که اینگونه نهادسازی‌ها برای ایجاد فضای گفتگو طبق تجارب موجود اقدامی صحیح بوده و تاکنون پاسخ خود را داده است.

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به این نکته که طبق آمار تا کنون ۲۱۸ نشست و رویداد در خانه گفتمان شهری تهران (خانه وارطان) برگزار شده است گفت: این نهاد بدون یک ریال درآمدزایی، به خدمت‌رسانی برای دولت پرداخته و مکانی جهت گردهایی‌ها و نشست های گوناگون بوده است.

او نهاد گفتمان شهری را محلی برای حضور تمامی هنرمندان تلقی کرد و گفت: باید کاری کنیم تا اینگونه اماکن هرچند کوچک ولی تأثیرگذار باشند، طی ۵ سال گذشته و در طول مدت زمان برگزاری نشست‌های متعدد بسیاری از افراد تصور می‌کردند ما اجرا را کنار گذاشته و تنها به برگزاری جلسات پرداخته‌ایم، درحالی که باید توجه کنیم گفتگو امر واجب و مهمی بوده و همچنان نیز در بسیاری از بخش ها نیاز است تا مشکلات و ابهامات را رفع نماید.

ایزدی در پایان با بیان اینکه متأسفانه ۲۰ سال است که به دلیل مشکلات بسیار طرح آمایش سرزمینی تعطیل شده و به همین دلیل عدم تعادل در کشور بیداد می‌کند گفت: باید تلاش کنیم تا این مسیر ایجاد شده تسهیل شده و با راهکارها و راه‌حل‌های مناسب نیز طی سال‌های آینده تداوم پیدا کند.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.