| کد خبر ۳۱۷۶۶۵
کپی شد

توسعه آزادراه ها با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مدل های مشارکتی

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور بر ضرورت اصلاح قوانین و مقررات جهت تسریع در واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی، استفاده از درآمد آزادراه های تملک شده برای توسعه مسیرهای جدید تأکید کرد و گفت: پروژه های آزادراهی جدید باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مدل های مشارکتی دنبال شود.

توسعه آزادراه ها با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مدل های مشارکتی
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور بر ضرورت اصلاح قوانین و مقررات جهت تسریع در واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی، استفاده از درآمد آزادراه های تملک شده برای توسعه مسیرهای جدید تأکید کرد و گفت: پروژه های آزادراهی جدید باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مدل های مشارکتی دنبال شود.

به گزارش  تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، هوشنگ بازوند در نشست با معاون، مدیران، مجریان و همکاران حوزه آزادراه ها، با بررسی وضعیت پروژه های آزادراهی کشور، بر لزوم بازنگری در شیوه تأمین مالی، بهره برداری و نگهداری آزادراه ها تأکید کرد و گفت: برای ادامه توسعه آزادراهی کشور باید مسیر جدیدی برای مشارکت و سرمایه گذاری تعریف شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه همچنین با قدردانی از تلاش های پرسنل حوزه آزادراه ها، به ویژه در جنگ تحمیلی سوم، خاطرنشان کرد: همکاران این حوزه در شرایط جنگ، مسئولانه پای کار بودند و اقدامات انجام شده قابل تقدیر است. در زمان جنگ تحمیلی سوم بیشترین آسیب ها و خسارت به آزادراه ها وارد شد که با همکاری و مساعدت همکاران آزادراه ها مشکلات برطرف شد.

وی با اشاره به بهره برداری از ۳۲۵۹ کیلومتر آزادراه در کشور اظهار کرد: درآمد آزادراه هایی که سرمایه آن ها مستهلک شده، باید به چرخه احداث آزادراه های جدید بازگردد تا امکان توسعه مستمر این شبکه فراهم شود.

بازوند، اصلاح قانون احداث آزادراه ها را یکی از اولویت های جدی این حوزه دانست و افزود: بخشی از مشکلات موجود در روند اجرای پروژه ها، ناشی از خلأها و فرسودگی قوانین فعلی است و بدون اصلاح این قوانین، توسعه آزادراهی کشور با کندی مواجه خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به فرآیند واگذاری پروژه ها و طرح های آزادراهی به بخش خصوصی تصریح کرد: روند واگذاری پروژه ها باید کوتاه، شفاف و تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه با تأکید بر ضرورت تسریع در واگذاری پروژه های جدید به سرمایه گذاران بخش خصوصی گفت: پروژه های آزادراهی جدید باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مدل های مشارکتی دنبال شود.

بازوند در پایان درخصوص وضعیت سرویس دهی و نگهداری برخی آزادراه ها از سوی سرمایه گذاران گفت: لازم است کیفیت نگهداری و خدمات رسانی متناسب با انتظارات مردم ارتقا یابد.

 
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.