| کد خبر ۳۱۱۸۹۱
کپی شد

نصب تجهیزات جاده‌ ای در محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ ونقل جاده‌ ای سیستان و بلوچستان از نصب تجهیزات جاده‌ای در محورهای مواصلاتی استان در راستای ایمنی راه‌ های ارتباطی خبر داد.

نصب تجهیزات جاده‌ ای در محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
تین نیوز |

شهرام مبارکی  از اجرای ۵۴۰۰ کیلومتر خط کشی با هدف ارتقای ایمنی تردد در محورهای مواصلاتی این استان طی ۹ ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا،  مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: در همین مدت  اجرای شیب شیروانی در ۱۶۰ کیلومتر از راه های استان و همچنین ۱۸ کیلومتر حفاظ فلزی یا بتنی جدید در نقاط پرحادثه جهت ارتقا ایمنی راه ها نصب شده است.

وی افزود: برای افزایش دید رانندگان در شب، ۶ کیلومتر روشنایی طولی و روشنایی نقطه ای در ۱۶ تقاطع مهم استان اجرا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه علائم و تجهیزات ترافیکی اظهار کرد: طی این مدت ۱۵۰۰۰ تابلوهای اخطاری، انتظامی و همچنین ۵۱۰۰ مترمربع تابلو و علائم افقی بر روی سطح محورهای استان اجرا شده است.

مبارکی خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای افزایش ایمنی تردد ، کاهش تصادفات جاده ای و ارتقا کیفیت خدمات رسانی به کاربران جاده ای انجام شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.