بازدید سایت : ۸۶۲۵۴

درخواست پنج شرکت متانولی برای دریافت مجوز تولید بنزین

طبق اعلام سرپرست شرکت صنایع ملی پتروشیمی، پنج شرکت متانولی برای تولید بنزین در سامانه مجوزها ثبت نام کرده اند و مقرر شده به تولیدکنندگان بنزین از متانول، تخفیفی ۱۶ تا ۱۷درصدی در خوراک اعطا شود تا بازدهی بهتری داشته باشند.

درخواست پنج شرکت متانولی برای دریافت مجوز تولید بنزین
تین نیوز |

طبق اعلام سرپرست شرکت صنایع ملی پتروشیمی، پنج شرکت متانولی برای تولید بنزین در سامانه مجوزها ثبت نام کرده اند و مقرر شده به تولیدکنندگان بنزین از متانول، تخفیفی ۱۶ تا ۱۷درصدی در خوراک اعطا شود تا بازدهی بهتری داشته باشند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، حسن عباس زاده در حاشیه همایش مدیریت ایمنی فرایند صنعت نفت در جمع خبرنگاران درباره تولید بنزین از متانول، اظهار کرد: یکی از راهکارهای جبران ناترازی سوخت در کشور، تبدیل متانول به بنزین و یا MTG است ضمن اینکه باید روی مدیریت مصرف کار کنیم.

عباس زاده با بیان اینکه اکنون میزان مصرف بنزین کشور از ۱۰۰ میلیون لیتر در روز عبور کرده است، گفت: علاوه بر کنترل مصرف می توان تولید بنزین را در کشور افزایش داد. یکی از روش ها تبدیل متانول به بنزین است که در کشورهای دیگر نیز از این تکنولوژی و فرایند استفاده می کنند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این بخش، گفت: اقدامات خوبی برای رفع ناترازی بنزین انجام شد، یکی از اقدامات اینکه با صاحبان فناوری یکی از کشورهایی که این تکنولوژی را دارند؛ مذاکراتی انجام شد و قول دادند که دانش آن را در اختیار ما قرار دهند.

عباس زاده با بیان اینکه در حال حاضر پنج شرکت که متقاضی احداث واحد تبدیل متانول به بنزین هستند در سامانه ثبت مجوزها ثبت نام کردند و قرار شد در قالب آیین نامه تخفیفات پلکانی که در خردادماه امسال هیات دولت ابلاغ کرد، روی این پروژه ها اعمال شود و به این ترتیب حدود ۱۶ تا ۱۷ درصد تخفیف در نظر گرفته می شود که بازدهی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه این پروسه از مسیرهای مختلفی انجام می شود یکی از مسیرها اینکه واحدهای دست دوم این پروژه ها را با رعایت استانداردهای انرژی اجرا می کنند، در این حوزه دستورالعمل خاص داریم که حتما در نظر گرفته خواهد شد که واحد از دور خارج نشده باشد. طبق برآوردهای صورت گرفته تقریبا طی ۱.۵ سال می توان واحد را راه اندازی و به تولید رسید ولی از طریق واحدهایی که جدید ایجاد خواهد شد تقریبا ۳ سال زمان لازم است. هر کدام از این واحدها ۲۰۰ هزار تن است و در وضعیت فعلی ۵ واحد در حال انجام فعالیت در این حوزه هستند و ما تا ۱۰ واحد هم امکان اعطای مجوز را داریم.

سرپرست شرکت صنایع ملی پتروشیمی درباره صادرات محصولات پتروشیمی اظهار کرد: به دلیل اینکه تنوع محصولات زیاد است، ما بازارهای متنوعی را داریم و به دلایل تحریم صادرات محصولات کاهش پیدا نکرده و تقریبا مشکل صادرات نداریم و به کشورهای مختلف صادرات انجام می شود و امسال درآمد ارزی خوبی خواهیم داشت.

عباس زاده درباره روزآمد کردن تجهیزات ایمنی در مقابل حملات احتمالی رژیم صهیونیستی، گفت: به لطف خداوند و توان نظامی که داریم و همچنین تدبیر مقام معظم رهبری امکان تهدید علیه ما وجود ندارد. وزیر نفت نیز روز گذشته طی بازدید از منطقه عسلویه اعلام کرد سفر کاری است و ارتباطی به شرایط خاص موجود ندارد ولی در هر صورت ما باید اقدامات پیشگیرانه را داشته باشیم.

به گفته وی صنعت پتروشیمی در حوزه فرایندها و ایمنی یکی از صنایع پیشرو است البته ما مواد شیمیایی تولید می کنیم و دقت بیشتری نیاز داریم، موارد ایمنی را حتما رعایت می کنیم ضمن اینکه در حوزه تهدیدات هم هوشیار هستیم. کمیته شرایط اضطراری تشکیل شده و موارد را دائم پایش می کنیم و امیدواریم که خطری شامل ما نخواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.