| کد خبر ۳۰۵۸۱۸
کپی شد

برخورد سهمگین قطار با اتوبوس در مرکز مکزیک؛ ۹ کشته و زخمی

برخورد قطار با اتوبوس در مکزیک، ۵ کشته و ۴ زخمی برجای گذاشت. این حادثه هنگام عبور اتوبوس از مسیر قطار رخ داد.

برخورد سهمگین قطار با اتوبوس در مرکز مکزیک؛ ۹ کشته و زخمی
تین نیوز |

مقامات محلی مکزیک اعلام کردند در پی برخورد یک قطار با یک دستگاه اتوبوس مسافربری در «کامنفورت»، شهری در ایالت «گوآناخوآتو»ی مکزیک، دست کم پنج نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اداره حفاظت مدنی کامنفورت در رسانه های اجتماعی اعلام کرد در این حادثه چهار زن و یک مرد کشته شده اند که هویت هیچ کدام از آنها هنوز مشخص نشده است.

این تصادف در منطقه «لا نوپالرا» در یک گذرگاه راه آهن رخ داد که در آن قطار با اتوبوس برخورد کرد و آن را روی ریل کشید.

این اداره افزود پلیس، امدادگران و تیم های فوریت های پزشکی در محل حادثه حضور داشتند و به امدادرسانی پرداختند و مجروحان به بیمارستان های گوآناخوآتو منتقل شدند.

 شاهدان عینی گفتند که راننده اتوبوس تلاش کرد از قطار در گذرگاه پیشی بگیرد، اما موفق نشد.

هفته گذشته نیز حادثه ای مشابه در ایالت مکزیکِ این کشور و در نزدیکی «آتلکومولکو» رخ داد که در آن حادثه نیز یک قطار باری با یک اتوبوس دوطبقه مسافربری برخورد کرد. این سانحه دست کم ۱۰ کشته و ده ها زخمی بر جای گذاشت و بار دیگر نگرانی ها درباره ایمنی جاده ای و ریلی در این کشور را پررنگ کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.