بیش از ۹۰ درصد لوکوموتیو های بین شهری کشور تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار دارند
مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی گفت: در حال حاضر، بیش از ۹۰ درصد لوکوموتیو های بین شهری کشور تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار دارند اما وضعیت واگن های مسافری و باری بین شهری متفاوت است.
مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی گفت: در حال حاضر، بیش از ۹۰ درصد لوکوموتیو های بین شهری کشور تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار دارند اما وضعیت واگن های مسافری و باری بین شهری متفاوت است.
به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی قمصریان، مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به تشریح وضعیت بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی پرداخت و گفت: بر اساس قانون، وسایل نقلیه ریلی نیز مشمول قانون بیمه شخص ثالث هستند. با این حال، مدت هاست که از سایر پوشش های بیمه ای مانند بیمه مسئولیت و بیمه مهندسی برای پوشش ریسک های وسایل ریلی استفاده می شد. اما با مصوبات هیئت وزیران و بخشنامه های بیمه مرکزی، از سال گذشته صدور بیمه نامه شخص ثالث برای وسایل نقلیه ریلی آغاز شده است.
قمصریان با اشاره به وضعیت پوشش بیمه ای لوکوموتیو های بین شهری افزود: در حال حاضر، بیش از ۹۰ درصد لوکوموتیو های بین شهری کشور تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار دارند اما وضعیت واگن های مسافری و باری بین شهری متفاوت است و آمار ها نشان می دهد که تنها بین ۱۱ تا ۱۵ درصد از این واگن ها دارای پوشش بیمه شخص ثالث هستند.
او همچنین ابراز امیدواری کرد که با نظارت بیشتر بیمه مرکزی و اهتمام دستگاه های مسئول، از جمله شرکت هایی که از این واگن ها استفاده تجاری دارند، پوشش بیمه شخص ثالث در آنها گسترش یابد و ضریب نفوذ بیمه در این حوزه افزایش یابد و باید از صدور سایر بیمه نامه ها برای پوشش ریسک شخص ثالث جلوگیری شود.
مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی در ادامه به وضعیت بیمه قطار های شهری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر اطلاعات روشن و کاملی در مورد بیمه قطار های شهری، به ویژه در کلان شهر ها و قطار های مترو، نداریم. اما امیدواریم با دریافت اطلاعات لازم، وضعیت بیمه این سیستم ها نیز به شرایط مطلوبی برسد.