| کد خبر: 212763 |

سفر لنج های سفاری به بنادر امارات از سرگرفته شد

رئیس اتاق بازرگانی استان بوشهر گفت: لنج‌های سفاری با معرفی کارگزار می‌توانند سفرهای خود به بنادر امارات را از سر بگیرند.

تین نیوز

رئیس اتاق بازرگانی استان بوشهر گفت: لنج‌های سفاری با معرفی کارگزار می‌توانند سفرهای خود به بنادر امارات را از سر بگیرند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، خورشید گزدرازی افزود: کشور امارات با تعریف پروتکل‌های جدید اجازه ورود لنج‌های سفاری به بنادر خود را صادر کرده است.

وی بیان کرد: لنج‌های سفاری باید پیش از خروج از کشور نماینده و وکیلی در امارات انتخاب و مامور خرید کالاهای مورد نیاز خود و تحویل آن به بندر را تعیین کنند.

گزدرازی ادامه داد: پس از تهیه کالا از سوی وکیل، لنج‌ها می‌توانند از بنادر استان خروج کرده و در بنادر دبی پهلو بگیرند و همچنین سه روز وقت دارند کالاهای خود را بارگیری و اجازه خروج دریافت کنند.

وی اضافه کرد: طبق پروتکل های جدید کشور امارات برای جلوگیری از شیوع کرونا ملوانان لنجهای ایرانی باید زیر ۶۰ سال سن داشته باشند و اجازه پیاده شدن در بندر و ارتباط با کارکنان بنادر را ندارند.

گزدرازی ادامه داد: بعد از ورود لنج به بنادر دبی پزشک اماراتی بر روی لنج حضور یافته و معاینات لازم را بر روی ملوانان انجام می‌دهد و در صورت سلامت ملوانان، لنج‌ها اجازه پهلوگیری و بارگیری می‌یابند.

رئیس اتاق بازرگانی استان بوشهر بیان کرد:بارگیری نیز توسط کارکنان خود بنادر یا شرکت‌های کشتیرانی انجام می‌شود و ملوانان حق تماس با این افراد را ندارند.

گزدرازی گفت: هزینه‌های معمول برای انتخاب وکیل و سفارش کالا و بارگیری معادل تقریبا ۵۰ میلیون تومان ایران است که لنج داران باید آنرا به وکیل خود در کشور امارات بپردازند.

وی اظهار کرد: با تغییر رویه‌های معمول در داخل از سوی دولت کالای همراه ملوان با دستورالعمل های پیشین اجازه ورود نخواهد یافت.

گزدرازی افزود: ته لنجی فرصتی مناسب برای تامین کالاهای مصرفی و صنایع تولیدی کشور است و چنانچه دولت در محدودیت‌های اعمال شده تجدید نظر کند می‌تواند با بسته‌ای جدید در شرایط تحریم به کمک کشور بیاید.

وی تاکید کرد: دولت می‌تواند لیستی از کالاهای مورد نیاز مصرفی و یا صنایع تولیدی را تهیه کند و حتی با پرداخت حقوق و عوارض گمرکی به ملوانان اجازه دهد بدون ثبت سفارش این کالاها را وارد کنند تا هم نیازمندیهای بازار تامین و هم نیاز برخی از صنایع تولیدی کشور در این پروسه تامین شود.

گزدرازی یادآورشد: در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ فروند لنج سفاری با بیش از ۲۰ هزار نفر خدمه در یازده بندر استان منتظر تصمیم گیری‌های راهگشا از سوی متولیان کشور هستند تا با شروع مجدد فعالیت خود به رونق بنادر و بازارهای کشور کمک کنند.

وی بیان کرد: بخش قابل ملاحظه‌ای از جمعیت شاغل در امور صفاری در ۲ سه ماه گذشته با شیوع کرونا و اعمال محدودیت‌ها بیکار شده اند و این افراد حتی از بیمه بیکاری برای مدیریت این وضعیت برخوردار نیستند.

گزدرازی گفت: اتاق بازرگانی استان بوشهر آماده است با مطالعه نیازمندی‌های بازار مصرفی استان و صنایع تولیدی در داخل استان و استان‌های پیرامون به عبور از شرایط فعلی کمک کند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.