| کد خبر ۳۱۹۳۳۰
کپی شد

سامانه رصد فروش خودرو عملیاتی شد

سخنگوی سازمان بازرسی اعلام کرد بخشی از اقدامات قرارگاه ساماندهی خودرو از جمله راه اندازی سامانه رصد فروش اجرایی شده و تخصیص ۱.۶ میلیارد دلار ارز در دستور کار است.

سامانه رصد فروش خودرو عملیاتی شد
تین نیوز |

سخنگوی سازمان بازرسی در تشریح اقدامات سازمان بازرسی در ساماندهی وضعیت خودرو اعلام کرد: قرارگاه ساماندهی خودرو در سازمان بازرسی کل کشور با حضور ریاست سازمان و معاونین مربوطه تشکیل و جلسات متعددی با حضور مسئولان ذی

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اشکان میرمحمدی، افزود: در بدو امر از تمامی قطعه سازان فعال در این حوزه که بیشترین سهم را در تأمین قطعات دارند دعوت به عمل آمد تا مشکلات خود را، به ویژه چالش های ناشی از تحولات اخیر، مطرح کنند.

میرمحمدی تصریح کرد: بر اساس دسته بندی این موارد و با توجه به فراوانی موضوعات، عمده مشکلات در حوزه مسائل ارزی و تأمین مواد اولیه شناسایی شد.

سخنگوی سازمان بازرسی اظهار کرد: در همین راستا جلسه ای با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین وی در سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد و مسائل مرتبط با زنجیره تأمین و تولید خودرو مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی افزود: جلسه ای جداگانه با حضور رئیس کل بانک مرکزی تشکیل شد و موضوعات مرتبط با تأمین ارز و تسهیل شرایط ارزی واحدهای تولیدی و وارداتی بررسی شد.

میرمحمدی با اشاره به حضور رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در تمامی این جلسات گفت: موارد مرتبط با فرآیندهای گمرکی نیز مورد پیگیری قرار گرفت و مقرر شد اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به جلسات تشکیل شده، بازدیدی از یکی از خودروسازان توسط سازمان بازرسی کل کشور انجام شد و نکات و مسائل مرتبط با تولید در این بازدید مطرح و بررسی شد.

به گفته میرمحمدی، تاکنون برخی از موضوعات مطرح شده در دستور کار قرارگاه ساماندهی خودرو به نتیجه رسیده که از جمله آن می توان به بهره برداری از سامانه یکپارچه رصد و پایش فروش خودرو اشاره کرد.

سخنگوی سازمان بازرسی همچنین اعلام کرد: در حوزه ارزی، کمیته ارزی وزارت صنعت، معدن و تجارت بر اساس آخرین اطلاعات، تخصیص حدود ۱.۶ میلیارد دلار سهمیه ارزی را برای خودروسازان، واحدهای مونتاژی، واردکنندگان خودرو، تولیدکنندگان خودروهای تجاری، موتورسیکلت، دوچرخه، صنایع ریلی و زنجیره تأمین در دستور کار قرار داده است.

وی تأکید کرد: جلسات قرارگاه ساماندهی خودرو همچنان ادامه دارد و هدف نهایی این اقدامات، ایجاد آرامش، شفافیت و ثبات در بازار خودرو و بهبود شرایط تولید در کشور است.

سخنگوی سازمان بازرسی در پایان خاطرنشان کرد: اقدامات صورت گرفته و پیگیری های انجام شده علاوه بر روند کاهشی قیمت در بازار، اقدامات میدانی تمامی مسؤولین ذی ربط را برای مرتفع کردن مشکلات به همراه داشته است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.