بازدید سایت : ۵۱۴۱۶
| کد خبر ۳۰۱۰۸۱
کپی شد

نقص تولیدی احتمالی در خودروهای نیسان

شرکت خودروسازی نیسان یک نقص تولیدی احتمالی در برخی از قطعات موتور خودروها شناسایی کرده که ممکن است باعث آسیب یا از کار افتادن کامل موتور شود و خطر تصادف را افزایش دهد.

نقص تولیدی احتمالی در خودروهای نیسان
تین نیوز |

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه های آمریکا (NHTSA) اعلام کرد که شرکت خودروسازی نیسان برای۴۴۳ هزار و ۸۹۹ دستگاه خودرو در آمریکا به دلیل نقص فنی در موتور، فراخوان داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رگولاتور آمریکا اعلام کرد که این شرکت خودروسازی، یک نقص تولیدی احتمالی در برخی از قطعات موتور خودروها شناسایی کرده که ممکن است باعث آسیب یا از کار افتادن کامل موتور شود و خطر تصادف را افزایش دهد.

طبق گزارش رویترز، در گزارش فراخوان اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه های آمریکا آمده است که این فراخوان شامل مدل های خاصی از خودروهای نیسان روگ، خودرو آلتیما، شاسی بلند اینفینیتی «کیو ایکس ۵۰» (QX۵۰) و اینفینیتی «کیو ایکس ۵۵» (QX۵۵) می شود و پیش بینی می شود که ۱.۲ درصد از کل خودروها این نقص را دارند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.