حرکت نخستین قطار گردشگری از مشهد به سرخس
حرکت نخستین قطار گردشگری از مشهد به سرخس روز پنجشنبه همزمان با هفته گردشگری به صورت نمادین آغاز شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در این خصوص افزود: این قطاری برای نخستین بار و با هدف معرفی جاذبه های کمتر شناخته شده این منطقه و تقویت زیرساخت های گردشگری استان از این مسیر فعال شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سید جواد موسوی اضافه کرد: از دیگر اهداف مهم این اقدام نمادین باز شدن راه برای افتتاح قطار بین المللی با کشور دوست و همسایه ترکمنستان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار کرد: این اقدام با همکاری مشترک میان این اداره کل، راه آهن و فرمانداری شهرستان سرخس و بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری برگزار شده است.
موسوی با اشاره به اینکه شهرستان سرخس دارای پتانسیل های گردشگری ناشناخته ای است، ادامه داد: این مسیر گردشگری می تواند به معرفی ظرفیت هایی نظیر «رباط شرف» به عنوان شاخص تمام رباط های ثبت جهانی کمک و این شهرستان را به قطب گردشگری تبدیل کند.