بازدید سایت : ۸۵۸۰۱

نادعلی: تهرانی ها از زاکانی راضی هستند

علیرضا نادعلی؛ عضو شورای شهر تهران معتقد است: باید بدانیم هر مدیریتی که از سطح کلان، میانی یا جزئی می آید، محاسن و معایبی دارد.

نادعلی: تهرانی ها از زاکانی راضی هستند
تین نیوز |

علیرضا نادعلی؛ عضو شورای شهر تهران معتقد است: باید بدانیم هر مدیریتی که از سطح کلان، میانی یا جزئی می آید، محاسن و معایبی دارد. اگر هرکس ادعا کرد که یک سطح از مدیریت فقط محاسن است حتماً باید به دیده شک به او نگاه کرد و هر کس هم ادعا کرد که یک سطح از مدیریت تماماً معایب است، احساس می کنیم با یک نگرش سیاسی و یک ذهن از قبل آماده شده در مورد یک امر فنی صحبت می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران گفت: در خصوص علیرضا زاکانی به عنوان کسی که شهرداری را از دست دوستان و عزیزانی گرفت که در چهار سال خودشان در موردشان قضاوتی وجود دارد، هم چنین نگاهی وجود دارد. ما در شهر با یک نگاه فنی دیده ایم که چه چیزی را تحویل گرفته ایم و حالا وضعیت چگونه است. کارهای بزرگی انجام شده و حتماً ممکن است ایراداتی هم وجود داشته باشد. به نظر من هم نماینده های مردم در شورا و هم خود شهردار تهران باید به نقدهای منصفانه و حتی غیرمنصفانه نگاهی باز داشته باشند که این رویه شهید رئیسی هم بود که ممکن بود از چیزی ناراحت هم بشوند، ولی به انتقادات با آغوش باز نگاه می کردند؛ اما نکته دیگری را هم باید بدانیم. به هر صورت اینکه در یک رسانه یا در در فضای مجازی کارزاری درست شود، آن هم نه برای اصلاح یک رویه مشخص، بلکه برای اینکه بلافاصله پیرو آن عزل یک نفر (آن هم شهردار تهران) اتفاق بیفتد، پرسش برانگیز است. درست است که امضاها توسط مردم انجام می شود، ولی با شناختی که از فضای پیرامون داریم، غالبا تصورمان به این سمت می رود که باز با همان کارسازی های سیاسی گروه های مرجع و افراد تأثیرگذار سیاسی مواجه هستیم و در واقع، راه انداز این کارزار افراد دیگری هستند؛ «فعالان رسانه»، «فعالان سیاسی» و کسانی که طی این سال ها، عملکردشان مشخص است؛ ولی به هر صورت باز هم «نظر مردم» محترم است و حتماً به آن توجه می شود.

به گفته او من به عنوان یک عضو شورای شهر دائم بین مردم رفت و آمد دارم و در محلات، اماکن ورزشی و مساجد، آن هم نه با یک تیپ واحد و ثابت، بلکه با انواع مردم سر و کار دارم. من به هفده یا هجده منطقه از بیست و دو منطقه رفته ام و با نخبگان با جهات فکری متفاوت و با عموم مردم در مساجد صحبت کرده ام. بر این اساس می گویم که آنها واقعاً از شهرداران مناطق و کارهایی که انجام شده راضی هستند و اگر نقدهایی از ایرادها داشتند، به ما منتقل می کردند. مجموعا این دست صحنه ها، صحنه هایی نبود که کسی بتواند از قبل نظرسازی و صحنه آرایی کند. نظرات مختلف است و حتی با همه این رفت و آمدهای ما و دستاوردهایی که از نظر مردم داریم، نمی خواهم ادعا کنم که همه از هر آنچه در شهر تهران می گذرد، راضی هستند؛ ولی باید این مسئله را کمی شفاف تر و منطقی تر دید و کسی را که با سختی و زحمت کار می کند، به خاطر چند نکته و بحث، زیر سئوال نبریم، همانطور که پیش از این، در بحث مسجد قیطریه هم (که موضوعات مورد بحثش هیچ کدام در صحنه واقعی وجود نداشت و به نحو درست مدیریت می شود) کارزاری تشکیل داده شد و...

نادعلی یادآور شد: به نظرم باید بحث ها را به افراد فنی بسپاریم تا بررسی کنند و به مردم گزارش کنند تا آن وقت مردم نظر بدهند. فکر می کنم مردم باید به ما (به عنوان نمایندگان خودشان) در این حد اعتماد داشته باشند. حتی اگر به این هم بسنده نکنند، کسانی که فنی هستند در این صحنه ها در کنارمان حضور داشته باشند. به عنوان مثال اهالی رسانه این نمایندگی را دارند. ما بارها و بارها در پروژه های مختلف اهالی رسانه را برده ایم و آنها سر پروژه ها حضور پیدا کرده اند و نظرشان را داده اند؛ اما متأسفانه فضاهای سیاسی به گونه ای نیست که خیلی حرف های مثبت بیان شود. اگر اتفاقی منفی در گوشه ای بیفتد بلافاصله به خط خبر اول تبدیل می شود و شاید اصلاً خاصیت خبر این گونه است و قصد دیگری نباشد؛ اما معمولا کسی اگر بخواهد اتفاقات مثبت را انعکاس دهد، فکر می کند کارش از جنس تملق و چاپلوسی و رپرتاژ آگهی است! در این شرایط اگر به این رویکردهای افراطی و تفریطی، تعادل بدهیم، با دانستن واقعیت ها، دیدگاه های مردم در قضاوت راجع به افراد و مدیران تفاوت پیدا می کند.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: این که گفته می شود مردم به حصارکشی ها و تخریب فضای سبز انتقاد دارند، باید مطالعه موردی شود؛ یعنی جا دارد در مورد حصارکشی، مسائل بوستان ها و مفاسد صحبت شود. ایجاد ۴۷۵۰ هکتار فضای سبز ظرف دو سه سال گذشته، ضدیت با فضای سبز نیست. در خصوص حصارکشی بگویید در کجا حصارکشی کردیم و به ما نشان دهید تا خودمان بدانیم این حصارکشی در کجا در دوره مدیریت شهری، شورای ششم و شهرداری اتفاق افتاده است؟ در خصوص قیطریه هیچ درختی قطع نشده و قرار هم نیست قطع شود و حتی قرار بود دو درخت جا به جا شود که خود شهردار قبل از همه کارزارها و افشاگری ها حضور پیدا کرده بود و دستور داده بود که این دو درخت از صحنه حذف نشوند و حفظ شوند و در صحن و حیاط مسجد قرار بگیرند که درباره اینها هیچ کس (مثلا کسی که کارزار را راه انداخت و کسی که سوار بر این جریان شد و کارزار را در روزنامه منعکس کرد) حرفی نزدند.

نادعلی اضافه می کند: باید به این واقعیت اشاره کرد که این تصمیم گیری ها نتیجه کارزارها و درخواست های مردمی نبود و تصمیم ها قبل از کارزار گرفته شده بود. اگر کارزاری در امر مثبتی اتفاق بیافتد حتما در تصمیم گیری مدیران هم تاثیر مثبت خواهد گذاشت. برخورد سلیقه ای گاهی اوقات باعث می شود کاری که فرد به سختی انجام می دهد، دیده نشود. چندی پیش کسی را از دست دادیم که همه درباره اش در قضاوت شان، او را تمسخر و به او ظلم می کردند و حرف هایی می زدند که صحت نداشت. خیلی از ما هم که طرفدار و هم راستا با شهید رئیسی بودیم، بعد از شهادت او، صحنه هایی از خدمات شبانه روزی اش دیدیم که از خیلی هایش خبر نداشتیم. افرادی را که شبانه روز صادقانه کار می کنند، هم نقد کنیم و بر کارشان نظارت کنیم تا هم اصلاح شوند و هم اجازه بدهیم تلاش صادقانه شان را برای مردم صرف کنند تا شاید بتوانیم چند قدم جلوتر بگذاریم و به سمت جلو پیش برویم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.