| کد خبر: 261780 |

آخوندی: بزرگراه شهید بروجردی آماده افتتاح شد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه فاز اول بزرگراه شهید بروجردی آماده افتتاح شده است، گفت: پروژه معارضینی داشت که مشکل در این دوره مدیریت شهری حل شد.

تین نیوز

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه فاز اول بزرگراه شهید بروجردی آماده افتتاح شده است، گفت: پروژه معارضینی داشت که مشکل در این دوره مدیریت شهری حل شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران امروز در جمع خبرنگاران گفت: وظیفه اصلی ما نظارت دقیق بر عملکرد شهرداری است و این نظارت شئون مختلفی دارد.

وی با تأکید بر این موضوع که نظارت مدنظر ما به معنی مچ گیری نیست، گفت: اصولا شهرداری و شورا را ما جدا از هم نمی دانیم و وظیفه داریم در کنار هم شهر را به خوبی اداره کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر این موضوع که حل مشکلات در دستورکار است، گفت: نظارت به معنی داد و فریاد کردن و تنها معترض و منتقد بودن نیست. ما در این دوره بر عملکردهای مالی نظارت و حسابرسی ها انجام شده است و به صورت سالانه حسابرسی مجموعه ها انجام می شود.

به گفته آخوندی؛ در چهار سال گذشته حسابرسی انجام نشده بود. ما کارگروهی را تشکیل دادیم تا عقب ماندگی ها جبران شود.

وی اضافه کرد: با تمام حسابرسان جلسه برگزار کردیم و موضوعات بررسی شد و گزارشات حسابرسی سال 96 تا 99 تهیه و در صحن شورای اسلامی شهر قرائت شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه گزارشات حسابرسی سال 1400 و 1401 تهیه و در حال قرائت در صحن است، گفت: امیدواریم تا پایان امسال تمام گزارشات قرائت و به نتیجه برسد.

آخوندی به طرح رصد اشاره کرد و گفت: ما بودجه ریزی ها را در قالب طرح رصد انجام می دهیم. یک بعد دیگر کار که کم رنگ هم شده گزارشات نظارتی است. تمام پروژه هایی که بر اساس بودجه سالیانه در حال اجراست، از نظر تخصیص نقدینگی و... مورد بررسی قرار می گیرد.

وی ادامه داد: تدوین بودجه از وظایف کمیسیون ماست و این کار انجام می شود و برای اولین بار پیشنهاد افزایش بودجه 10 هزار میلیارد تومانی در بخش حمل و نقل را مطرح کردیم و نیمی از بودجه به این حوزه اختصاص پیدا کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران به تدوین برنامه چهارم تحول و پیشرفت و تهیه گزارش تفریغ بودجه اشاره کرد و گفت: این اقدامات از دیگر وظایف کمیسیون ماست و شهرداری باید تا شهریور این گزارش را ارائه دهد.

وی به افتتاح فاز اول بزرگراه شهید بروجردی اشاره کرد و گفت: این پروژه آماده افتتاح است. معارضین داشت که مشکل حل شد. البته ما بزرگراه شهید شوشتری را هم داریم که یک معارضی دارد که امیدواریم آن هم برطرف و شاهد تکمیل این پروژه باشیم.

آخوندی اضافه کرد: لایحه 19 اساسنامه از سوی شهرداری به شورا ارائه شده و به زودی تکلیف اساسنامه سازمان ها و شرکت ها مشخص می شود و با این کار مباحث پراکنده پیرامون اساسنامه ها حل و فصل می شود.

بر اساس این گزارش، احمد صادقی در  در خصوص کمیته شفافیت شورای شهر تهران ادامه گفت: الکترونیکی کردن فرآیندها، اتصال به درگاه واحد مجوزهای دولت و غیرحضوری شدن خدمات از جمله وظایف مورد نظارت در کمیته شفافیت است که در بخش الکترونیکی شدن ۸۰ فرآیند مشخص شده است.

عضو شورای شهر تهران در خصوص  ارائه پایان کار آپارتمان به صورت الکترونیکی گفت: با این اقدام از ترددهای غیرضروری، ترافیک و آلودگی هوا جلوگیری می شود. قطعاً غیرحضوری کردن خدمات باید در بستر اتوماسیون اتفاق بیفتد که شفافیت و رصد را به دنبال خواهد داشت.

در ادامه میثم مظفر عضو شورای شهر تهران به طرح رصد اشاره کرد و گفت: طرح رصد بر پایه یک نگرش معرفتی پایه ریزی شد؛ ما در بعد جمهوریت نظام غیر از مشارکت مردم در انتخابات، باید از ظرفیت آنها در سیاست گذاری ها و تصمیم گیری ها استفاده کنیم.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ۳۷۶ محله شهر تهران طی 2 سال اخیر توسط اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مورد بازدید قرار گرفت؛ گفت: مشکلات هر محله با حضور مردم بحث و بررسی شد و ارتباط وسیعی بین اعضای کمیسیون و کنش گران در محلات  وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه 3000 چالش در تهران مبتنی بر نظر شهروندان شناسایی شده است، گفت: با توجه به اینکه  1700  پروژه در سال گذشته عملیاتی شد و ۸۰ درصد از این پروژه ها به نتیجه رسید.

مظفر به سامانه من شهردارم اشاره کرد و گفت: شاید این سامانه ناقص بود و قطعاً تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله دارد، در همین راستا جلساتی را با معاون برنامه ریزی شهرداری، مدیرعامل سازمان فاوا و شهردار برگزار کردیم و به دنبال آن سامانه بودجه ریزی مشارکتی به عنوان سامانه ای جامع تر در حال راه اندازی است.

وی با بیان اینکه تحقق برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران کار بزرگی است گفت: برنامه ای غنی توسط شورا و شهرداری تهیه شد که کاملاً قابل دفاع است.پیشرفت فیزیکی شهرداری تهران در برنامه چهارم در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۸ درصد بوده که البته قابل قبول نیست.

مظفر  گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان از چک های تاریخ گذشته در گزارشات حسابرسی افشا و وصول شد و برند شهروند هم به صورت مشخص در شورا بررسی و حفظ شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.