| کد خبر: 201546 |

لزوم بهره گیری از شبکه راه های اضطراری در زمان ترافیک سنگین

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه شبکه راه‌های اضطراری شهر تهران، گفت: می‌توان از راه‌های اضطراری در زمان راه بندان و ترافیک سنگین استفاده کرد.

تین نیوز

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه شبکه راه‌های اضطراری شهر تهران، گفت: می‌توان از راه‌های اضطراری در زمان راه بندان و ترافیک سنگین استفاده کرد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از مهر، رضا کرمی محمدی در نشست ماهانه مدیران ستادهای مدیریت بحران مناطق ۲۲ گانه گفت : شبکه مسیرهای اضطراری شهر تهران بعد از تصویب در شورای هماهنگی مدیریت بحران وارد فاز اجرا شده و اقدامات لازم برای طراحی تابلوها، معرفی به شهروندان و ... نیز در دستور کار قرار گرفت که این اقدامات در برخی از مناطق به پایان رسیده است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گزارشی از وضعیت نصب تابلوهای معرفی مسیرهای اضطراری در مناطق ۲۲ گانه افزود: در حال حاضر با همکاری معاونت‌های حمل و نقل مناطق، ساخت و نصب تابلوهای معرفی مسیرهای اضطراری در ۲۰ موقعیت در امتداد بزرگراه‌ها و خیابان‌های اصلی شهر انجام شده و برنامه ریزی برای نصب ۹ مورد دیگر در مناطق ۱، ۳، ۶ و ۷ و یک مورد در منطقه ۲ نیز در دستور کار این سازمان قرار دارد.

کرمی محمدی با اشاره به در پیش بودن فصل زمستان و بارش برف و باران گفت: لازم است که پروژه شبکه راه‌های اضطراری شهر تهران هر چه سریع‌تر اجرایی شوند. همچنین می‌توان از این طرح و راه‌های اضطراری در زمان راه بندان و ترافیک سنگین نیز استفاده کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه شرکت گاز استان تهران اقدامات ارزشمندی را در حوزه مقاوم سازی و کاهش خطرپذیری تاسیسات گاز رسانی شهر تهران انجام داده است، افزود: ستادهای مدیریت بحران مناطق می توانند در این امر تسهیل‌گر باشند.

کرمی محمدی گفت: ستادهای مدیریت بحران مناطق به منظور پیشبرد و تسهیل طرح های مقاوم سازی و کاهش خطرپذیری تاسیسات گاز رسانی شهر تهران نهایت همکاری را با شرکت گاز استان تهران داشته باشند.

وی همچنین با بیان اینکه دبیران ستادهای مدیریت بحران مناطق نقش مهمی در حوزه کاهش مخاطرات شهر تهران ایفا می‌کنند، افزود: دغدغه دبیران ستادهای مدیریت بحران مناطق باید رفع مشکلات شهروندان در حوزه مدیریت بحران باشد و باید با پیگیری‌ها و هماهنگی‌هایی که به عمل می‌آورند نسبت به کاهش مخاطرات در مناطق اقدام کنند.

در این جلسه همچنین سید مجتبی حسینی معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان، گزارشی از پروژه کاهش خطرپذیری بلایا در محلات، نصب تابلو مسیرهای اضطراری شهر تهران در معابر، اقدامات انجام شده در خصوص شناسایی و تامین زمین مناسب برای احداث پایگاه های جدید مدیریت بحران  و نتایج بازدیدهای نظامند از پایگاه های مدیریت بحران مناطق ارائه داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.