پروژه احداث قطعه دوم بزرگراه قدیم قم - تهران ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان قم از پیشرفت ۶۵ درصدی ساخت قطعه دوم بزرگراه قدیم قم- تهران به طول حدود ۱۸ کیلومتر خبر داد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان قم از پیشرفت ۶۵ درصدی ساخت قطعه دوم بزرگراه قدیم قم- تهران به طول حدود ۱۸ کیلومتر خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، سید علی طباطبایی اظهار کرد: ارتقا جاده قدیم قم- تهران به بزرگراه چهارخطه در سه قطعه عمرانی در دست احداث است که قطعه اول آن از پلیس راه تا شهرک شکوهیه به طول ۹.۵ کیلومتر، قطعه دوم از کیلومتر ۹.۵ تا ۳۸ و قطعه سوم از کیلومتر ۳۹ تا ۶۰ و انتهای حوزه استحفاظی قم را شامل می شود.
وی افزود: در سنوات گذشته قطعه اول تا شهرک صنعتی شکوهیه و بخشی از قطعه دوم آن از کیلومتر ۲۷ الی ۳۸ به طول ۱۱ کیلومتر چهارخطه شده و به بهره برداری رسیده است.
طباطبایی در خصوص آخرین وضعیت عملیات اجرایی در قطعه دوم این محور بزرگراهی توضیح داد: احداث قطعه دوم از کیلومتر ۹.۵ محدوده شهرک شکوهیه تا کیلومتر ۲۷ محدوده پادگان منظریه به طول حدود ۱۸ کیلومتر در سال گذشته آغاز شد که هم اکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی گفت: هم اکنون از کیلومتر ۱۴ الی ۲۷ عملیات پخش آسفالت در حال انجام است و در ماه های آتی این بخش از قطعه دوم به بهره برداری می رسد و زیر بار ترافیک می رود.
طباطبایی گفت: مطالعات و تهیه نقشه توپوگرافی قطعه سوم این بزرگراه از کیلومتر ۳۸ تا انتهای محدوده قم (کیلومتر ۶۰) توسط مشاور پروژه در حال تهیه است.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان قم در پایان خاطر نشان کرد: در طول سال های اخیر این اداره کل اقدامات خوبی در راستای ارتقا زیرساخت های حمل و نقلی و ساخت شبکه ی بزرگراهی و تقاطع های غیرهمسطح انجام داده است که می توان به احداث بزرگراه قم- جعفریه، بزرگراه قم- نیزار، بزرگراه قم- کهک، تقاطع غیرهمسطح شهدای جبهه مقاومت ورجان، باند دوم بلوار امام صادق (ع) پردیسان و.... اشاره کرد.