| کد خبر ۳۱۳۵۳۲
کپی شد

قیمت بلیط اتوبوس شهری در اصفهان زیر ۵۰ هزار ریال باقی می ماند

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تصویب لایحه بهای خدمات شهرداری برای سال آینده، از تداوم سیاست های حمایتی و پرداخت یارانه در بخش های حمل ونقل، ایمنی و خدمات فرهنگی خبر داد و گفت: اولویت شورا، عدم فشار اقتصادی بر شهروندان در استفاده از خدمات عمومی است لذا قیمت بلیط اتوبوس همچنان زیر ۵۰ هزار ریال باقی می ماند.

قیمت بلیط اتوبوس شهری در اصفهان زیر ۵۰ هزار ریال باقی می ماند
تین نیوز |

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تصویب لایحه بهای خدمات شهرداری برای سال آینده، از تداوم سیاست های حمایتی و پرداخت یارانه در بخش های حمل ونقل، ایمنی و خدمات فرهنگی خبر داد و گفت: اولویت شورا، عدم فشار اقتصادی بر شهروندان در استفاده از خدمات عمومی است لذا قیمت بلیط اتوبوس همچنان زیر ۵۰ هزار ریال باقی می ماند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سید امیر سامع  روز یکشنبه ضمن تشریح جزئیات جلسات کمیسیون تلفیق در هفته جاری، به تبیین رویکرد شورا در تعیین بهای خدمات سال آینده پرداخت.

وی با تاکید بر بودجه ریزی دقیق بر مبنای درآمد-هزینه در شهرداری، به چالش های اقتصادی و افزایش هزینه های نگهداری شهر اشاره کرد و گفت: شهرداری ارگانی بدون بودجه دولتی است و نزدیک به ۳۰ لایحه بهای خدمات در بخش های مختلف اعم از سازمان های زیرمجموعه و مناطق شهرداری در کمیسیون های تخصصی بررسی شد.

نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: دغدغه اصلی اعضا در شورا این بوده که با توجه به شرایط اقتصادی کشور، شهرداری پیشران افزایش قیمت ها نباشد.

نایب رئیس شورای شهر اصفهان با اشاره به فاصله زیاد قیمت تمام شده خدمات با مبالغ دریافتی از مردم، گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده هر سفر با اتوبوس بیش از ۱۲۰ هزار ریال است، اما شورا با هدف حمایت از محیط زیست و رفاه شهروندان، با افزایش شدید قیمت ها مخالفت کرد و بر این اساس، قیمت بلیت در اکثر خطوط داخلی شهر (به جز خطوط بی آرتی و حومه ای) همچنان در محدوده ۳۰ هزار تا ۵۰ هزار ریاب معادل ۳ تا ۵ هزار تومان حفظ شده است.

وی افزود: قطعات یدکی اتوبوس و تجهیزات مترو به شدت گران شده و هزینه های ارزی دارد، اما شهرداری با پرداخت یارانه سنگین، اجازه نداده است این بار مالی به صورت مستقیم به مردم منتقل شود.

سامع در بخش دیگری از صحبت های خود به خدمات سازمان آتش نشانی اشاره کرد و گفت: خدماتی که با ایمنی جان شهروندان در ارتباط است، همچنان بدون دریافت هزینه ارائه می شود، همچنین در بخش گردشگری و مراکز تفریحی، تخفیف های ۵۰ درصدی برای دانش آموزان و بازدیدهای گروهی به قوت خود باقی است تا نشاط اجتماعی و رونق گردشگری آسیب نبیند.

تعادل بخشی به سبد درآمدی شهرداری

وی خاطرنشان کرد: برای تراز شدن سبد درآمد و هزینه شهرداری، در بخش هایی که خدمات به پیمانکاران، دستگاه های عمرانی یا خارج از بدنه مستقیم مردم ارائه می شود (مانند خدمات سازمان خدمات موتوری یا پسماندهای صنعتی)، افزایش قیمت ها مطابق با تورم اعمال شده است تا شهرداری بتواند هزینه های خدماتی را که به عموم مردم یارانه می دهد، جبران کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.