موافقت شورای شهر اصفهان با انتشار اوراق چهار هزار میلیارد ریالی در حوزه حمل و نقل عمومی
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان از موافقت اعضای این پارلمان برای صدور مجوز انتشار اوراق چهار هزار میلیارد ریالی با هدف توسعه توسعه حمل و نقل عمومی این دیار خبر داد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان از موافقت اعضای این پارلمان برای صدور مجوز انتشار اوراق چهار هزار میلیارد ریالی با هدف توسعه توسعه حمل و نقل عمومی این دیار خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایران ، علی صالحی روز یکشنبه در خصوص مصوبات دویست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: ۲ هزار میلیارد ریال از رقم مذکور برای تأمین تجهیزات قطار شهری و ناوگان مترو و همچنین نیم دیگر آن برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین مجوز دریافت تسهیلات پنج هزار میلیارد ریالی شهرداری اصفهان از بانک شهر، در چارچوب ردیف واگذاری دارایی های مالی پیش بینی شده در بودجه شهرداری، از دیگر مصوبات این جلسه بود.
سخنگوی شورا همچنین از ارائه خدمات نیم بها در مجموعه های گردشگری، تفریحی و ورزشی شهر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن خبر داد و گفت: این تصمیم در راستای گرامیداشت دهه فجر، هفته جوان و نیمه شعبان اتخاذ شده است.
صالحی با بیان اینکه بخش عمده ای از جلسه امروز به بررسی لوایح مرتبط با عوارض و بهای خدمات شهرداری برای سال ۱۴۰۵ اختصاص داشت، گفت: در ابتدای جلسه، دفترچه عناوین و شیوه های وصول عوارض ساختمانی برای سال آینده پس از بررسی های کارشناسی و اعمال اصلاحات لازم، به تصویب اعضای شورا رسید. همچنین لایحه مربوط به ترتیبات وصول عوارض که به صورت جداگانه ارائه شده بود، در قالب همین دفترچه نهایی شد.
وی ادامه داد: در ادامه، دفترچه تعیین تراکم ساختمانی برای کاربری های مسکونی و غیرمسکونی در فرآیند صدور پروانه های ساختمانی سال ۱۴۰۵ نیز مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد.
سخنگوی شورای شهر با اشاره به بررسی بهای خدمات ایمن سازی کارگاه های ساختمانی بیان کرد: این لایحه با تمرکز بر الزامات ایمنی، حمل ونقل و مدیریت معابر پیرامون پروژه های ساختمانی مطرح و در نهایت در مجموعه هزینه های مرتبط با صدور پروانه ساختمانی ادغام شد؛ به طوری که صدور مجوزهای مربوط به حفاری و الزامات ترافیکی بدون تحمیل هزینه جدید انجام خواهد شد.
صالحی ادامه داد: در بخش فرهنگی جلسه نیز لایحه تجدید چاپ کتاب «کلاس شهر» که به آموزش مفاهیم فرهنگ شهروندی می پردازد، پس از چند دوره اجرا و با اعمال ملاحظات محتوایی، به تصویب رسید.
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان هم در جلسه امروز با تأکید بر پایداری مردم در حمایت از انقلاب اسلامی گفت: با وجود فشارهای معیشتی و گلایه ها از برخی عملکردها، مردم همچنان وفادار به انقلاب، نظام و ارزش های دینی هستند و این همراهی، مسوولان را به خدمت مضاعف مکلف می کند.
محمد نورصالحی اظهار داشت: تحولات سال های اخیر و به ویژه تشدید دشمنی های آشکار و پنهان علیه جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد که دشمنان این ملت مسیر تقابل مستقیم را در پیش گرفته اند، اما در مقابل، مردم ایران بار دیگر روحیه ایستادگی و همراهی خود را به نمایش گذاشته اند.
وی افزود: شرایط امروز کشور یادآور روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی است؛ روزهایی که مردم با وجود همه دشواری ها، با امید و ایمان در صحنه حضور داشتند و اکنون نیز نشانه های همان همبستگی و انسجام اجتماعی در جامعه قابل مشاهده است.
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به راهپیمایی پیش رو در ۲۲ بهمن تصریح کرد: مردم نشان خواهند داد که مشکلات اقتصادی و نارضایتی از برخی مدیریت ها، به معنای فاصله گرفتن از انقلاب و نظام نیست و پیوند آنان با آرمان های انقلاب همچنان پابرجاست.
نورصالحی با اشاره به حوادث اخیر و تحرکات دشمنان گفت: وقایع ماه های گذشته، چهره واقعی جریان هایی را که به دنبال آسیب زدن به کشور هستند، آشکارتر کرده است و در این مسیر، ملت ایران بار دیگر هزینه ایستادگی خود را پرداخته است.
وی تأکید کرد: همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بارها فرموده اند، همراهی و فداکاری مردم مسوولیت مدیران و تصمیم گیران را سنگین تر می کند و حل مشکلات جامعه، به ویژه در حوزه معیشت، نیازمند تلاش فراتر از روال های معمول است.
رییس پارلمان شهری با تبریک روز جوان اظهار امیدواری کرد: زمینه حضور و مشارکت پررنگ تر جوانان در فرآیندهای تصمیم سازی و جلسات علنی شورای اسلامی شهر اصفهان بیش از گذشته فراهم شود.
تاریخ نگار انقلاب اسلامی نیز با حضور در جلسه امروز با تأکید بر ضرورت ثبت و انتقال تجربیات انقلاب به نسل های آینده گفت: غفلت از تدوین تاریخ انقلاب، به معنای از دست دادن سرمایه ای است که می تواند مسیر آینده جامعه را روشن کند.
سیدحسن نوربخش اظهار داشت: در روزهای پرالتهاب پیش از ۱۲ بهمن ۱۳۵۷، نگرانی عمومی نسبت به بازگشت امام خمینی (ره) وجود داشت، اما تفأل آیت الله طالقانی به قرآن کریم و آمدن سوره فجر، نوید تحقق این رویداد تاریخی را داد، اتفاقی که بعدها نام دهه فجر را معنا بخشید.
وی با اشاره به سال ها فعالیت خود در حوزه نشر و تبلیغ تاریخ انقلاب افزود: از وقایع ۱۵ خرداد به بعد، حوادثی رقم خورد که باید با دقت ثبت و ماندگار می شد، چراکه به تعبیر امیرالمؤمنین علی (ع)، تجربه ها فراتر از دانش صرف هستند و می توانند چراغ راه آیندگان باشند؛ با این حال، در حوزه مستندسازی تاریخ انقلاب آن گونه که باید، تلاش منسجمی صورت نگرفته است.
این پژوهشگر تصریح کرد: ریشه های نهضت انقلاب اسلامی را باید از اوایل دهه ۴۰ و رخدادهایی همچون رحلت آیت الله بروجردی و ماجرای کاپیتولاسیون دنبال کرد؛ مقاطعی که اگر به موقع ثبت می شد، امروز تصویر دقیق تری از مسیر انقلاب در اختیار نسل جوان قرار داشت.
نوربخش با بیان خاطراتی از فعالیت های فرهنگی خود در دهه ۴۰ گفت: در آن سال ها با انتشار نوارهای سخنرانی امام خمینی (ره) تلاش می کردیم پیام انقلاب را منتقل کنیم؛ نوار کاست به ابزاری اثرگذار در آگاهی بخشی تبدیل شده بود، تا جایی که برخی از آن دوران به عنوان «انقلاب نوار کاست» یاد می کردند.
وی افزود: در سال های جنگ، شوراهای افتخاری در سطوح مختلف محلی، منطقه ای و استانی شکل گرفت و حتی پیش نویس هایی برای ساماندهی فعالیت شوراهای محلات تهیه شد، اما شرایط جنگی موجب شد این اقدامات ناتمام بماند تا اینکه سال ها بعد شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت رسمی تشکیل شدند.
این پژوهشگر تاریخ انقلاب با تأکید بر اهمیت بهره گیری از تجربیات پیشکسوتان گفت: بسیاری از اعضای نخستین شوراها امروز در قید حیات نیستند، اما هنوز می توان از بازماندگان آن دوره دعوت کرد و از تجربیات ارزشمند آنان برای ارتقای کارآمدی شوراها بهره برد.
خط ۲ مترو اصفهان از بخش شمالی تا مرکز شهر تکمیل شده است و بخش غربی تا خیابان فلسطین نیز پیشرفت فیزیکی مناسبی دارد.
از کل بودجه ۴۱۰ هزار میلیارد ریالی شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۴، حدود ۲۴۶ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال آن به پروژه های عمرانی از جمله خط دوم مترو اختصاص یافته است.
اصفهان بالغ بر ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۵ منطقه شهرداری و بالغ بر یکهزار دستگاه اتوبوس واحد دارد.