| کد خبر: 225021 |

دادستان کرمانشاه:

◄ لزوم تشدید نظارت های کرونایی در شهرستانها

تین نیوز: دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: تا اطلاع ثانوی فعالیت مراکز عرضه قلیان در استان ممنوع است.

تین نیوز

به گزارش تین نیوز از کرمانشاه، شهرام کرمی امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به دستورات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها با ستاد مقابله با بیماری کرونا، اظهار داشت: در این راستا، همه دستگاه‌های اجرایی در استان موظف هستند که همکاری‌های همه جانبه‌ای با ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید در حوزه‌ای که متولی آن هستند، با افزایش نظارت‌ها مقابله با بیماری کرونا را از اولویت‌های خود قرار بدهند، عنوان کرد: در برخی از اماکن مانند واحدهای خبازی، قنادی، دفاتر خدمات ارتباطی، دفاتر ثبت اسناد رسمی و... که تردد مردم به آنجا بیشتر است، باید نظارت‌های دقیقی از سوی اتحادیه‌ها و دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد تا اصول و پروتکل‌های بهداشتی در آن‌ها کاملا رعایت شود.

دادستان عمومی وانقلاب کرمانشاه گفت: همچنین با توجه به اینکه استفاده از وسائل و ابزارآلات قلیان، جدا از تاثیرات مصرف آن که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن و مستعد شدن بدن فرد برای ابتلاء به بیماری‌ها می‌شود، افزایش خطر ابتلاء به کرونا را در پی دارد، برای همین از پلیس نظارت بر امکان استان می‌خواهیم تا اطلاع ثانوی فعالیت مراکز عرضه قلیان در استان متوقف شود.

کرمی خاطرنشان کرد: البته در ۶ ماهه ابتدایی امسال حدود ۲۰۰ قلیان‌سرا در استان به منظور مقابله با بیماری کرونا تعطیل شده‌اند.

این مقام قضایی تصریح کرد: باتوجه به گزارش های و اصله از سوی تیم‌های نظارتی اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا مبنی براینکه در برخی از شهرستان‌های استان پروتکل ها و مصوبات ابلاغی ستاد استان اجرایی نشده، بنابراین به دادستان‌های عمومی و انقلاب شهرستان ابلاغ کرده‌ایم که با نظارت دقیق و مستمر از طریق بازدیدهای میدانی بر واحدهای صنفی متخلف، با هرگونه سهل‌انگاری در انجام وظایف محوله مطابق با مقررات برخورد شود.

وی متذکر شد: قطعا عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی تمام اقدامات انجام شده در راستای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا را مختل کرده و تهدیدی جدی علیه بهداشت و سلامت عمومی محسوب می شود.

دادستان کرمانشاه ادامه داد: همچنین از دستگاه‌هایی همچون آب و فاضلاب، محیط زیست و آب منطقه‌ای خواسته شده تا مدیریتی صحیحی نسبت به دفع فاضلاب تولیدی ناشی از شست‌وشوی اجساد مشکوک و یا مبتلا به کرونا در غسالخانه‌ها انجام گیرد.

کرمی در پایان با تاکید براینکه تمام محموله‌هایی که وارد استان و یا از آن خارج می‌شود باید در راستای مقابله با بیماری کرونا نظارت کاملی روی آن انجام گیرد، خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از شیوع گسترده‌تر بیماری کرونا، هرگونه محموله کالا یا مواد غذایی که از سایر استان‌ها به‌ویژه استان های شمالی که وضعیت حادتری از نظر شیوع بیماری کرونا دارند، به استان وارد می‌شود، باید تمامی مراحل گندزدایی و ضدعفونی روی آن انجام گیرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.