| کد خبر ۳۲۰۳۸۹
کپی شد

ساماندهی محور آزادی - دماوند؛ بزودی/ نصب جداکننده های جدید بتنی در خط ویژه خیابان آزادی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۹ تهران با تشریح آخرین اقدامات عمرانی و ترافیکی این منطقه، از آغاز اجرای طرح جایگزینی جداکننده های بتنی، اصلاح بیش از هفت گره ترافیکی از ابتدای سال و نوسازی بیش از ۹۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی منطقه خبر داد.

ساماندهی محور آزادی - دماوند؛ بزودی/ نصب جداکننده های جدید بتنی در خط ویژه خیابان آزادی
تین نیوز |

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۹ تهران با تشریح آخرین اقدامات عمرانی و ترافیکی این منطقه، از آغاز اجرای طرح جایگزینی جداکننده های بتنی، اصلاح بیش از هفت گره ترافیکی از ابتدای سال و نوسازی بیش از ۹۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی منطقه خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی نوروزی با اشاره به اقدامات انجام شده برای آماده سازی مسیر مراسم تشییع قائد شهید امت و دستور حذف زوائد موجود در طول مسیر تشییع پیکر رهبر شهید و خانواده ایشان، اظهار کرد: این اقدامات شامل حذف حدود ۲.۵ کیلومتر از جداول دو طرف مسیر خط ویژه اتوبوس در محدوده میدان آزادی بود.

وی ادامه داد: در کمتر از ۱۶ ساعت تمامی این جداول تخریب و جمع آوری شد، عملیات آسفالت ریزی انجام گرفت و پس از آن نیز خط کشی مسیر به پایان رسید.

معاون حمل ونقل و ترافیک منطقه ۹ تهران افزود: قرار است به زودی و در قالب برنامه شهرداری تهران برای ساماندهی محور آزادی، انقلاب و دماوند، جداکننده های جدید بتنی در این مسیر جایگزین شود. بر اساس قولی که داده شده است اجرای این طرح از منطقه ۹ آغاز خواهد شد و پیش بینی می شود ظرف چند روز آینده عملیات اجرایی پروژه آغاز شود. همچنین جمع بندی نهایی این طرح نیز طی یکی دو روز آینده و پس از برگزاری جلسات مربوطه انجام خواهد شد.

نوروزی در ادامه با اشاره به وضعیت معابر منطقه ۹ گفت: این منطقه به دلیل بافت متراکم و شبکه معابر فرسوده و قدیمی، نیازمند اجرای طرح های متعدد اصلاحی است. بر همین اساس و با دستور شهردار منطقه، برنامه ریزی مناسبی برای رفع گره های ترافیکی سطح منطقه انجام شده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از هفت نقطه از منطقه، اعم از اصلاحات هندسی کوچک و بزرگ و ساماندهی تقاطع ها، اجرا شده است.

ایجاد ۶ پهلوگاه اضطراری در محور متوسلیان در دستور کار شهرداری تهران

معاون حمل ونقل و ترافیک منطقه ۹ تهران خاطرنشان کرد: همچنین ایجاد شش پهلوگاه اضطراری در محور متوسلیان در دستور کار قرار دارد تا در صورت خرابی خودروها، امکان توقف در حاشیه ای امن فراهم شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حمل ونقل عمومی در منطقه ۹ تهران گفت: عملیات مسقف سازی دو پایانه آغاز شده است؛ پایانه فرودگاه تحویل شده و پایانه بوتان نیز مراحل پایانی خود را طی می کند و به زودی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

نوروزی همچنین درباره نوسازی ناوگان اتوبوسرانی منطقه اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد اتوبوس های منطقه نوسازی شده اند. همچنین حدود یک ماه گذشته، مسیر فیاض بخش–شمشیری–طالقانی که از مطالبات چندین ساله شهروندان بود، نوسازی شد.

وی در پایان گفت: در حال حاضر حدود ۹۰ درصد ناوگان منطقه نوسازی شده و پیگیر هستیم تا باقیمانده ناوگان نیز تا پایان امسال نوسازی شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.