بازدید سایت : ۱۰۵۲۳۵
| کد خبر ۲۲۵۹۲۹
کپی شد

لغو همه پرواز‌ها از دبی به مقصد دانمارک

وزارت حمل و نقل دانمارک امروز اعلام کرد به دلیل انجم آزمایش‌های جعلی ویروس کرونا در دبی، ورود همه پرواز‌ها از دبی را به مدت پنج روز به حالت تعلیق در آورده است.

لغو همه پرواز‌ها از دبی به مقصد دانمارک
تین نیوز |

وزارت حمل و نقل دانمارک امروز اعلام کرد به دلیل انجم آزمایش‌های جعلی ویروس کرونا در دبی، ورود همه پرواز‌ها از دبی را به مدت پنج روز به حالت تعلیق در آورده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، خبرگزاری رویترز در خبری از کپنهاگ اعلام کرد وزارت حمل و نقل دانمارک امروز اعلام کرد به دلیل مشکلات بالقوه در رابطه با آزمایش‌های جعلی ویروس کرونا در دبی، ورود همه پرواز‌ها از دبی را به مدت پنج روز به حالت تعلیق در آورده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.