◄ ساخت بزرگراه بوشهر شیراز در حال انجام است
استاندار استان بوشهر، بزرگراه بوشهر شیراز را در مصوبات سفر رئیس جمهور قرار داد و تأمین مالی آن برقرار است و اگر کمبودی هم بود با ایده وزیر راه و شهرسازی تأمین خواهد شد تا کار با قدرت پیش برود.

بزرگراه بوشهر شیراز، بخشی از کریدور شمال به جنوب در مرکز کشور است و استاندار استان بوشهر، بزرگراه بوشهر شیراز را در مصوبات سفر رئیس جمهور قرار داد تا تأمین مالی آن به موقع صورت گیرد. دولت نیز تصمیم گرفته است که این بزرگراه را با تامین اعتبار از سازمان برنامه و بودجه بسازد، بخشی از اعتبارات نیز توسط وزارت راه و شهرسازی و بخش دیگر هم از اعتبارات استانی تامین خواهد شد. چاره اندیشی شده تا با تأمین منابع کار ساخت بزرگراه بوشهر شیراز با سرعت به پیش رود.
برای دسترسی سریع تر به اخبار حمل و نقل استان بوشهر و مهمترین خبرهای حمل و نقل روز، اینستاگرام تین نیوز را دنبال کنید. برای عضویت در اینستاگرام «تین نیوز» اینجا کلیک کنید.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه حمل و نقل و زیربناهای کشور از آغاز عملیات اجرایی قطعه ب باند دوم بزرگراه دالکی -کنارتخته به طول ۲۲ کیلومتر خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، خیرالله خادمی پنجشنبه ۴ خرداد در این مراسم گفت: این قطعه بخشی از کریدور نزدیک به ۲۵۰ کیلومتری میان شیراز بوشهر است که برنامه داریم به صورت چهارخطه باشد.
قطار پیشرفته ای که شما را عاشق سفر می کند + فیلم
وی با اشاره به این که این مسیر بخشی از کریدور شمال به جنوب در مرکز کشور است که استان بوشهر را به مرکز کشور متصل می کند، افزود: از این ۲۵۰ کیلومتر نزدیک به ۶۰ کیلومتر آن در دو استان بوشهر و فارس باقی مانده است و در بوشهر نزدیک به ۱۶ کیلومتر است که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد. در فارس نیز ساخت قطعات بعدی از پیش آغاز شده و پیمانکاران در سه قطعه در حال انجام کار هستند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور اضافه کرد: برای تکمیل این کریدور به نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای ۲ استان نیاز است.
خادمی بیان کرد: بخشی از مسیر در استان بوشهر بسیار مهم است که گردنه های اصلی در آن قرار دارند و برای ساخت و تکمیل آن نزدیک به هزار تا هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: پیمان ساخت این قطعه ۳۶ ماهه است که البته امیدواریم در ۲۴ ماه یعنی دو سال و تا پایان دولت سیزدهم به پایان برسد.
خادمی گفت: ساخت باند دوم و چهارخطه کردن این مسیر در رفع گلوگاهی استان، افزایش ظرفیت اقتصادی و گردشگری برای منطقه و برقراری امنیتی در رفت وآمد بار و مسافر مؤثر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور افزود: در سال گذشته با حضور وزیر راه وقت مرحوم رستم قاسمی گردنه ابوالحیات در این کریدور که جزء سخت ترین نقاط کشور بود به طول ۲۱ کیلومتر بهره برداری رسید.
خادمی اضافه کرد: استاندار استان بوشهر این مسیر را در مصوبات سفر رئیس جمهور گنجاند و تأمین مالی آن برقرار است و اگر کمبودی هم بود با ایده وزیر راه و شهرسازی تأمین خواهد شد تا کار با قدرت پیش برود.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: این مسیر ۲ تونل به طول ۶۰۰ متر و سه پل بزرگ داد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.