◄ راه آهن اردبیل به میانه افتتاح شد
با حضور رئیس جمهور خط راه آهن اردبیل به میانه به طول ۱۷۳ کیلومتر افتتاح شد.
خط راه آهن اردبیل–میانه به طول ۱۷۳ کیلومتر با حضور رئیس جمهور و جمعی از مسئولان کشوری و استانی به بهره برداری رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از راه آهن، رئیس جمهور در آیین افتتاح این پروژه ریلی و طرح های راه سازی استان اردبیل با اشاره به سابقه اجرای این طرح اظهار کرد: عملیات ساخت این پروژه بیش از ۲۰ سال پیش آغاز شده بود و بر اساس برنامه ریزی های اولیه، تکمیل بخش های باقی مانده آن می توانست طی سه تا چهار سال به پایان برسد، اما بروز بحران ها، جنگ ها و تحریم ها موجب طولانی شدن روند اجرا شد.
وی با تأکید بر اهمیت راهبردی این مسیر ریلی افزود: بهره برداری از راه آهن اردبیل–میانه نشان می دهد کشور حتی در دشوارترین شرایط نیز مسیر توسعه و پیشرفت را متوقف نکرده و با همراهی مسئولان، نمایندگان و مردم، پروژه های زیربنایی را به سرانجام می رساند.
راه آهن اردبیل–میانه به عنوان یکی از پروژه های مهم حمل ونقل شمال غرب کشور، نقش مؤثری در اتصال استان اردبیل به شبکه سراسری ریلی و تسهیل جابه جایی مسافر و کالا خواهد داشت.
خداراشاکریم .سخت ترین وپیچیده ترین پروژه ریلی کشور بود
با این مبلغ بالایی که برای قیمت بلیط اختصاص دادید. بازم استفاده از قطار برای ما اردبیلی ها دست نیافتنی شد.
قطار و ریل قدمتش بالا ۵۲۶ ساله به همین شکل شباهت در کار رفت آمد مسافرها می باشد. امروزه باید حتما حمل مسافر کش مردم از خط مترو و حمل مسافرکشی مترو پیشرفته تر باشد. امروزه قطار ها مانند هواپیما باید پرواز جت مانند داشته باشند از این شهر به شهر دیگر