راه آهن اردبیل از محورهای فعال ریلی در کشور می شود
استاندار اردبیل گفت: راه آهن اردبیل یکی از پروژه های خاص ریلی کشور بوده و در آینده به یکی از مسیرهای فعال ریلی کشور تبدیل می شود.
استاندار اردبیل گفت: راه آهن اردبیل یکی از پروژه های خاص ریلی کشور بوده و در آینده به یکی از مسیرهای فعال ریلی کشور تبدیل می شود.
راه آهن میانه - اردبیل، آماده شنیدن سوت قطار
به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، مسعود امامی یگانه صبح امروز _یکشنبه بیست وهفتم اردیبهشت_ در جریان بازدید از ایستگاه راه آهن اردبیل اظهار کرد: طول این پروژه ۱۷۵ کیلومتر است که عملیات اجرایی آن از حدود ۲۲ سال پیش آغاز شده بود.
وی افزود: این پروژه ۲۹ دستگاه پل خاص و ۳۴ کیلومتر تونل و گالری دارد و طی سال های گذشته در دولت های مختلف برای تکمیل آن تلاش های زیادی انجام شده است.
استاندار اردبیل گفت: در دولت چهاردهم و طی یک ونیم سال گذشته با تأکید رئیس جمهور و پیگیری های وزیر راه و شهرسازی، بیش از سه هزار و ۳۰۰میلیارد تومان اعتبار به پروژه راه آهن اردبیل-میانه تزریق شده است.
امامی یگانه بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان اردبیل، دو هزار و ۴۰۰میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه اختصاص پیدا کرد که نقش مهمی در شتاب بخشی به روند اجرای آن داشته است.
وی با بیان اینکه در یک ونیم سال گذشته شاهد روند مطلوبی در پیشرفت پروژه راه آهن اردبیل بوده ایم، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های استان در حوزه گردشگری، تولید محصولات کشاورزی و صنایع مختلف، بهره برداری از این خط ریلی می تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی و حمل ونقل استان ایفا کند.