بازدید سایت : ۷۹۲۸۴

پایش ناوگان ترانزیت باری و مسافری ورودی از پایانه‌ های مرزی کشور

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری از شرکت های دانش بنیان برای مشارکت در طرح پایش ناوگان ترانزیت باری و مسافری دعوت به عمل آورده است.

پایش ناوگان ترانزیت باری و مسافری ورودی از پایانه‌ های مرزی کشور
تین نیوز |

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری از شرکت های دانش بنیان برای مشارکت در طرح پایش ناوگان ترانزیت باری و مسافری دعوت به عمل آورده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان حمل و نقل و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طرح «پایش ناوگان ترانزیت باری و مسافری ورودی از پایانه های مرزی کشور» را به اجرا درآورده است.

این طرح با هدف بهبود و ارتقاء کیفیت خدمات ترانزیت و نظارت دقیق تر بر ناوگان باری و مسافری کشور طراحی شده است. شرکت های واجد شرایط می توانند پیشنهادهای خود را حداکثر تا تاریخ ۱۹ آبان ۱۴۰۳ به این معاونت ارسال کنند.

شرایط شرکت های واجد شرایط شامل داشتن مجوز دانش بنیانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یا مجوز واحد فناوری از پارک های علم و فناوری، حداقل سه سال فعالیت در زمینه پایش ناوگان و ارائه سخت افزار و خدمات نرم افزاری بومی در این حوزه است.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، این فراخوان فرصتی استثنایی برای شرکت های فعال در حوزه فناوری و حمل و نقل است تا با ارائه راهکارهای نوآورانه به بهبود سیستم های پایش ناوگان کشور کمک کنند و نقش مؤثری در توسعه زیرساخت های حمل و نقل ایفا کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    قاچاقی اصلی معادن ایران هستند طول معادن خواف داخل افغانستان هست با عیار بالاتر ولی چون سوخت گران هست استخراج و صادر نمیشه .انجمن معادن نامه زده اگر ۲۰درصد گازوییل گران بشود ما برشکست میشویم بله برادر استخراج و صادر و پول هنگفت رو میزارن تو جیبشون یعنی در اصل ماتفاوت سوخت .قاچاق رو دور زده و قانونی دارن پول مفت میخورن خدا کنه اگر جرات دارن گران کنن اینها همه جنگ زرگری بین مردم هست کل پرسنل شرکت نفت... رو دو ماه قبل گرفتن و کیلو کیلو طلا از خانه شان درامد حالا راننده قاچاقچی شده