نقش فرودگاه طبس پس از وقوع حادثه انفجار معدن
فرودگاه طبس پس از وقوع حادثه انفجار معدن با تامین نیروی انسانی به مدت ۱۰ شبانه روز و ۲۴ ساعته درحال خدمت رسانی بود.
فرودگاه طبس پس از وقوع حادثه انفجار معدن با تامین نیروی انسانی به مدت ۱۰ شبانه روز و ۲۴ ساعته درحال خدمت رسانی بود و ۱۸ پرواز شامل پروازهای امدادی، سفر وزرا، مسئولان لشکری و کشوری و همچنین برای مراسم چهلم جانباختگان این حادثه برقرار کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عظیم طهماسبی مدیرکل فرودگاه های استان خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت آمادگی فرودگاه طبس در زمان بروز حوادث و بلایای طبیعی تصریح کرد: طبس با نزدیک ترین فرودگاه منطقه بیش از سه ساعت فاصله دارد و بروز زلزله و حوادث در این منطقه نشان می دهد که فرودگاه طبس همواره به عنوان یک مرکز امدادرسانی باید آمادگی لازم را داشته باشد.
طهماسبی با بیان این که اهمیت فرودگاه طبس در حادثه دردناک معدن زغال سنگ معدنجو در زمان امدادرسانی و سفر وزرا و مسئولان لشکری و کشوری بار دیگر نشان داده شد، گفت: درحادثه این معدن که منجر به جانباختن ۵۲ معدنچی شد، فرودگاه طبس از همه لحاظ از جمله تامین نیروی انسانی تجهیز شد تا بتواند به صورت ۲۴ ساعته فعالیت کند و به مدت ۱۰ شبانه روز در حال خدمت رسانی بود.
وی یادآور شد: در زمان امدادرسانی به این حادثه در مجموع ۱۸ پرواز شامل پروازهای امدادی و سفر وزرای کشور، صمت، کار و رفاه اجتماعی به فرودگاه طبس انجام شد و برای شرکت در مراسم چهلمین روز جانباختن معدنچیان معدنجو، رئیس مجلس شورای اسلامی به فرودگاه طبس سفر کرد.
پروژه سیستم های روشنایی سطوح پروازی فرودگاه طبس به مرحله عملیاتی رسید
طهماسبی بیان کرد: همچنین حادثه قطار مشهد بندرعباس در سال ۱۴۰۱ سبب شد که به دستور مستقیم وزیر راه وشهرسازی وقت، نصب سیستم های روشنایی سطوح پروازی فرودگاه طبس با ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در دستور کار قرار گرفت و اکنون پروژه طراحی و نصب سیستم روشنایی سطوح پروازی فرودگاه شهدای طبس به مرحله عملیاتی رسیده است.
مدیرکل فرودگاه های استان خراسان جنوبی به جایگاه مهم فرودگاه طبس در این منطقه اشاره کرد و افزود: در حادثه معدنچیان طبس با حضور محمدجعفر قائم پناه، معاون رئیس جمهور و وزرای راه و شهرسازی، صنعت معدن و تجارت و رفاه و رئیس سازمان هلال احمر کشور، جلسه شورای اداری شهرستان طبس در سالن جلسات فرودگاه طبس برگزار شد و در این جلسه تصمیمات لازم درباره نحوه کمک به خانوادهای محترم معدنچیان جانباخته اتخاذ شد که میزبانی از این جلسه مهم نیز بر توانایی و ظرفیت این فرودگاه تاکید دارد.
همچنین در این جلسه وزیر راه و شهرسازی دستور داد که برج مراقبت فرودگاه طبس در اسرع وقت در این فرودگاه ساخته شود و اکنون این پروژه مهم در معاونت عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در مرحله مطالعاتی قرار گرفته است.
پروژه توسعه و بهسازی ترمینال ۴۵۰۰ مترمربعی فرودگاه بیرجند در انتظار افتتاح است
طهماسبی در ادامه با اشاره به پروژه های عمرانی فرودگاه شهید کاوه بیرجند، اظهار کرد: خوشبختانه پروژه توسعه و بهسازی ترمینال ۴۵۰۰ مترمربعی فرودگاه بیرجند با اعتباری معادل ۷۰ میلیارد تومان درسال ۱۴۰۱ برای انجام عملیاتی حج تمتع به مرحله بهره برداری رسید که هنوز رسما افتتاح نشده است.
مدیرکل فرودگاه های استان خراسان جنوبی در پایان گفت: برای اجرای پروژه محوطه سازی فرودگاه بیرجند با اعتبار اولیه ۷۰ میلیارد تومان، اکنون در مرحله تجهیز کارگاه هستیم و زمین مورد نظر نیز از مهرماه سال جاری برای انجام این پروژه به پیمانکار تحویل شده است.