بازدید سایت : ۷۵۶۶۰
| کد خبر ۲۹۶۷۶۴
کپی شد

رونق ترانزیت جاده‌ ای در اینچه‌ برون: گامی بزرگ در تجارت مرزی گلستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: پایانه مرزی اینچه برون در گنبدکاووس، هم مرز با ترکمنستان، با حمایت ویژه دولت چهاردهم به سمت رونق چشمگیر در ترانزیت جاده ای حرکت می کند.

رونق ترانزیت جاده‌ ای در اینچه‌ برون: گامی بزرگ در تجارت مرزی گلستان
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: پایانه مرزی اینچه برون در گنبدکاووس، هم مرز با ترکمنستان، با حمایت ویژه دولت چهاردهم به سمت رونق چشمگیر در ترانزیت جاده ای حرکت می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، عادل مصدقی فزود: روزانه به طور میانگین ۱۳۰ دستگاه کامیون در این پایانه تردد می کنند که نسبت به سال ۱۴۰۲، رشدی ۲۳ درصدی را نشان می دهد.

وی بیان کرد: سال گذشته، ۲۸ هزار دستگاه کامیون از این پایانه کالاهای ترانزیتی جابه جا کرده اند.

مصدقی از برنامه ریزی برای احیای تجارت چمدانی در اینچه برون خبر داد و گفت: این طرح می تواند اقتصاد مرزنشینان منطقه را متحول کند.

وی با اشاره به رونق این نوع تجارت در سال ۱۳۹۷، خاطرنشان کرد: در آن زمان، روزانه ۹۰۰ مسافر در این پایانه فعالیت تجاری داشتند که رونق خاصی به گمرک مرزی بخشیده بود.

مدیرکل راهداری گلستان از پیشرفت مصوبه بهسازی و تعریض جاده ۲۳۰ کیلومتری اینچه برون به بندر ترکمن باشی در ترکمنستان خبر داد.

این طرح که در سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به ترکمنستان (دهم فروردین ۱۴۰۴) نهایی شده، با انتخاب پیمانکار ایرانی وارد فاز اجرایی می شود.

این جاده، به عنوان بخشی از کریدور شمال-جنوب، نقش کلیدی در توسعه تجارت خارجی با ترکمنستان و کشورهای آسیای میانه دارد.

مصدقی تأکید کرد: وضعیت کنونی جاده برای جابه جایی کالا مناسب نیست و بهسازی آن ضروری است.

با تشکیل کارگروه کاهش تصادفات جاده ای به محوریت دفتر فنی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان، این استان گام های جدی تری برای ایمنی جاده ها برمی دارد.

مصدقی با اشاره به موقعیت استراتژیک گلستان بین دو قطب گردشگری شمال و زیارتی مشهد، گفت: در نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۱۳ میلیون تردد خودرویی در محورهای استان ثبت شد که ۸۵ درصد آن ها مربوط به خودروهای غیربومی بود.

وی افزود: ۳۳ درصد تصادفات در بزرگراه ها، ۳۳ درصد در محورهای اصلی و ۳۴ درصد در محورهای فرعی و روستایی رخ داده و بیشترین حوادث بین ساعات ۱۶ تا ۲۰ به دلیل عواملی مانند عدم توجه به جلو، رعایت نکردن حق تقدم و سرعت غیرمجاز بوده است.

مصدقی از تخصیص ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت پل سیل گیر بایلر در مسیر گنبدکاووس به کلاله خبر داد و گفت: این پل ۵۰ متری با برآورد کلی ۶۵۰ میلیارد ریال، تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره برداری خواهد رسید.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.