| کد خبر ۳۰۸۵۷۷
کپی شد

واژگونی موتورسیکلت در محور گنبدکاووس ۳ مصدوم برجای گذاشت

واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت در محور گنبدکاووس به آق قلا ، ۳ نفر مصدوم برجا گذاشت.

واژگونی موتورسیکلت در محور گنبدکاووس ۳ مصدوم برجای گذاشت
تین نیوز |

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان از واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت در محور گنبدکاووس به آق قلا خبر داد و گفت: در این حادثه ۳ نفر مصدوم شدند.

به گزارش  تین نیوز به نقل از مهر، رضا حاجیلری با اعلام این خبر اظهار کرد: این حادثه عصر پنجشنبه محدوده روستای عطابهلکه محور گنبدکاووس به آق‌قلا رخ داد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان افزود: بلافاصله پس از اعلام اورژانس، یک تیم امدادی شامل دو نیروی امدادگر با یک دستگاه آمبولانس از پایگاه ایمر هلال احمر به منطقه حادثه اعزام شدند.

وی اظهار کرد: در این حادثه مجموعاً ۳ نفر مصدوم شدند که از این تعداد، یک پسر ۱۲ ساله به دلیل ترومای دست و پای چپ توسط آمبولانس هلال احمر به مرکز درمانی منتقل شد.

حاجیلری خاطرنشان کرد: دو مصدوم دیگر نیز توسط عوامل اورژانس انتقال یافتند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان در پایان تاکید کرد: با رعایت سرعت مجاز و احتیاط لازم در رانندگی وسایل نقلیه از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کنیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.