بازدید سایت : ۹۷۰۰۴

هواپیمای برقی فرصتی در سبز شدن صنعت گردشگری است؟

گردشگری ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل و ۳۲۰ میلیون نفر را استخدام کرده همچنین ۸ درصد از انتشار کربن جهانی حاصل فعالیت این صنعت است.

تین نیوز |

گردشگری ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل و ۳۲۰ میلیون نفر را استخدام کرده همچنین ۸ درصد از انتشار کربن جهانی حاصل فعالیت این صنعت است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رویدادهای شدید آب وهوایی با سرعتی فزاینده و هشدار دهنده بر کل جهان تأثیر می گذارند و این فعالیت های انسانی باعث تغییر اقلیم می شوند.

صنعت سفر و گردشگری به دلیل افزایش تعداد و شدت آتش سوزی ها، سیل، خشکسالی و طوفان های بزرگ در معرض خطر قرار دارد. این صنعت باید برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و حمایت از بقای اقتصادی خود، تأثیر خود را بر آب و هوا کاهش دهد.

صنعت سفر و گردشگری پس از کووید-۱۹ سر و صدای بسیاری کرده است و پیش بینی می شود در دهه آینده و پس از آن رشد قابل توجهی داشته باشد. مقابله با گردشگری بیش از حد به عنوان بخشی از اخلاق و مدل گردشگری پایدارتر و مسئولانه تر و برای دستیابی به اهداف خالص صفر ضروری است.

زمانی که گردشگری مسئولانه در سال ۲۰۰۲، قبل از اجلاس جهانی توسعه پایدار در ژوهانسبورگ، تعریف شد، هیچ اشاره خاصی به تأثیر این صنعت بر تغییرات آب و هوا وجود نداشت. تنها در ۲۰ سال گذشته مشخص شد که اکنون این مورد اولویت اصلی صنعت است.

تخمین های مختلفی در مورد تأثیر سفر و گردشگری بر انتشار کربن وجود دارد اما نتایج تحقیق اخیر تأثیر این صنعت را ۸ درصد از انتشار کربن جهانی نشان می دهد.

همه بازیگران اصلی، مهمان نوازی مدل زیست محیطی، اجتماعی و حاکمیتی را پذیرفته اند و متعهد به کاهش ردپای کربن خود شدند. آنها با استفاده از گواهینامه هایی در حال تلاش برای کاهش تأثیر ساختمان های خود با بازسازی ساختمان های قدیمی و تحمیل قوانین سختگیرانه زیست محیطی بر توسعه دهندگان، معماران، طراحان و مهندسان هستند.

صحبت های زیادی در مورد تأثیر حمل و نقل هوایی بر انتشار گازهای گلخانه ای جهانی وجود دارد و همانطور که گفته شد، مهم است که روی کاهش انتشار گازهای گلخانه ای این صنعت کار کنیم زیرا در سال های آینده به رشد خود ادامه می دهد.

در این مورد دو فرصت اصلی وجود دارد که نشانه های امید را ارائه کرده و شامل سوخت پایدار هوانوردی و هواپیماهای الکتریکی است. هواپیماهای برقی و هیبریدی تا پایان این دهه به واقعیت تبدیل خواهند شد.

تبدیل شدن به یک صنعت خالص صفر، سفری طولانی برای هوانوردی خواهد بود اما بازیگران اصلی آن متعهد هستند تا سال ۲۰۵۰ به این هدف دست یابند.

در حالی که هنوز کارهای زیادی باید انجام شود تا گردشگری مسئولانه به سفر مشترک برای همه سهامداران صنعت تبدیل شود، در ۲۰ سال گذشته کارهای زیادی در این حوزه انجام شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    هواپیماهای برقی و هیبریدی تا پایان این دهه به واقعیت تبدیل خواهند شد.!!!!! بنده وامثال بنده بعلت کهولت سن تا آن موقع نمیتوانیم دوام بیاوریم حداقل آن دنیای ابدی مان درست وعاقبت بخیری نصیب مان گردد آرزو داریم تمام انسانهای کره زمین از شر ظالمان وخونخواران وجلادان در امان باشند وصلح وانساندوستی جایگزین خونخواران کنونی حرث ونسل شود