| کد خبر: 251858 |

بازدید مدیرعامل سازمان بنادر از نمایشگاه محصولات فناورانه ایران

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نمایشگاه محصولات فناورانه ایران در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بازدید کرد .

تین نیوز

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نمایشگاه محصولات فناورانه ایران در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بازدید کرد .

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نمایشگاه محصولات فناورانه ایران در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بازدید کرد.

در این نمایشگاه بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان و خلاق محصولات و توانمندی های خود در حوزه های ایمنی و نجات دریایی، تجهیزات و قطعات دریایی ، نرم افزار ها و سامانه های دریایی ، شبیه سازهای دریانوردی، زیرسطحی، محرکه و پیشبرنده های دریایی و ... به معرض نمایش گذاشته اند در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور از ۱۰ محصول فناورانه حوزه صنعت دریایی رونمایی شد.

۱۰ محصول فناورانه صنعت دریایی روز یکشنبه در حاشیه برپایی نمایشگاه توانمندی ها و محصولات فناورانه حوزه صنایع دریایی با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران در نمایشگاه بین المللی رونمایی شد

از جمله  این محصولات می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

نشانگر رسوب، حسگر اندازه گیری تیرگی آب: یک ابزار مناسب برای پایش پیوسته فرآیندهای آزمایشگاهی است و در محیط های آبی کاربرد دارد.

سیستم شناسایی خودکار ساحلی: از اصلی ترین سیستم های مورد نیاز در تمام بنادر کشور است که افزایش ایمنی و جلوگیری از برخورد و تصادم کشتی ها در دریا را به دنبال دارد، ضمن آنکه موجب تسهیل مدیریت ترافیک بنادر و ناوبری می شود.

خدمات آنلاین حمل و نقل دریایی: این سامانه، خدمات حمل و نقل آنلاین کشتیرانی را اجرایی می کند.

باز طراحی و تغییر نسبت گیربکس دریایی ZF با توان ورودی ۱۶۸۰ کیلو وات و دور ۲۱۰۰rpm

زیر سطحی دو منظوره: این زیر سطحی به منظور بازرسی و نظارت خطوط لوله انتقال نفت، گاز و اینترنت برای عمق ۴۰ متر ساخته شده است و از قابلیت مانیتورینگ از سطح آب برخوردار است.

ربات کاوشگر آرتمیس: با چهار موتور پیشران و ۶ درجه آزادی است و به هوش مصنوعی برای مسیریابی و تشخیص اجسام مجهز است.

طراحی و تولید سیستم بادشونده نجات غریق: برای نجات غریق گروهی و فردی کاربرد دارد.

سامانه مانیتورینگ بویه: برای سنجش بویه ها کاربرد دارد، ضمن آنکه قادر به شتاب سنجی بویه ها و مجهز به جی پی اس

سامانه هوشمند و یکپارچه واکنش اضطراری دریا: این سامانه برای نجات دریایی و بازیافت کشتی ها کاربرد دارد. دریافت اطلاعات از AIS، گزارش خودکار از SAR، تخمین زمان و موقعیت رسیدن به مقصد از دیگر قابلیت های این سامانه به شمار می رود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.