بازدید سایت : ۶۷۴۴۹
وزیر راه و شهرسازی:

پروژه ۱۱۰۰ واحدی مسکن قرچک مقاوم سازی و آماده واگذاری است

وزیر راه و شهرسازی ضمن بازدید از پروژه ۱۱۰۰ واحدی مسکن سبحان شهرستان قرچک گفت: پس از انجام آزمایشات و بازبینی های نظام مهندسی به منظور اطمینان از ایمنی این ساختمان، این واحدها وارد چرخه عرضه خواهد شد.

پروژه ۱۱۰۰ واحدی مسکن قرچک مقاوم سازی و آماده واگذاری است
تین نیوز |

وزیر راه و شهرسازی ضمن بازدید از پروژه ۱۱۰۰ واحدی مسکن سبحان شهرستان قرچک گفت: پس از انجام آزمایشات و بازبینی های نظام مهندسی به منظور اطمینان از ایمنی این ساختمان، این واحدها وارد چرخه عرضه خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی صبح امروز در حاشیه بازدید از پروژه ۱۱۰۰ واحدی مسکن سبحان در شهرستان قرچک با اشاره به ماموریت محوله رییس جمهوری به وی در خصوص این پروژه گفت: مراحل اجرایی این واحدها از حدود ۲۰ سال پیش آغاز شد اما به دلیل برخی مشکلات وارد چرخه عرضه نشده بود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات سریعی که از سوی بانک مسکن در ۲.۵ ماه اخیر در خصوص مقاوم سازی مجدد ساختمان ها و... انجام شد، یادآور شد: برخی واحدها با گذشت ۱۰ سال از ساخت دچار مشکلاتی شده بودند اما در حال حاضر همه واحدها نوسازی شده و آماده تحویل است.

بذرپاش با تاکید بر اینکه اطمینان از ایمنی ساختمان ها در اولویت قرار دارد، گفت: آزمایش های تکمیلی از سوی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به صورت گسترده در سرتاسر این سایت انجام شده و نظام مهندسی نیز به زودی نظر خود را درباره این پروژه ها اعلام می کند.

وی ادامه داد: محوطه سازی و لوله کشی ها در معابر نیز در حال انجام است و سیستم دفع فاضلاب (اگو) نیز مشکلاتی دارد که در حال رسیدگی است.

به گفته بذرپاش عملیات عمرانی این سایت تکمیل شده و ساختمان هایی با ایمنی کامل تحویل مردم خواهیم داد.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ متقاضی برای این واحدها هزینه ای پرداخت نکرده تا منتظر تحویل آن باشد، ادامه داد: اولویت واگذاری با مردم شهرستان قرچک است و با همکاری بانک مسکن این واحدها تحویل متقاضیان می شود.

گفتنی است، کلنگ زنی پروژه مسکونی ۱۱۰۰ واحدی سبحان۲ از سال ۸۲ در قرچک انجام و در سال ۹۳ فرآیند ساخت آن تکمیل شده است.

ابن پروژه شامل ۱۰۵ بلوک مسکونی، ۱۱۵۲ واحد مسکونی و ۵۲ واحد تجاری است که هر بلوک یک زیر زمین و ۴ طبقه مسکونی دارد.

این مجتمع مسکونی به یکی از موسسات مالی اعتباری تعلق داشت که پس از انحلال از سوی بانک مرکزی، تمام اموال آن توقیف شد تا بدهی های آن به بانک مرکزی پرداخت شود ولی برخی از مشکلات از جمله تامین نشدن سرانه های مورد نیاز آموزشی، دریافت نکردن پایان کار از سوی شهرداری و مشخص نشدن وضعیت بدهی ها باعث شده تا حتی یک واحد از این مجتمع مسکونی در بازار عرضه نشود.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری کشورمان در بازدیدی که ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۱ از این پروژه مسکونی داشت، به وزارت راه و شهرسازی برای تحویل این واحدها ماموریت داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.